Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αιολικού και νυν της Άνω Μεράς Μυκόνου, Γιάννης Μαρτίνος, μιλάει στο «Ε» εν όψει των μπαράζ

«Στόχος μας, να διακριθούμε»

18/05/2012 - 15:52

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Αιολικού φορώντας τη φανέλα του πριν από μερικά χρόνια. Τώρα αγωνίζεται στην Άνω Μερά Μυκόνου, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Όλυμπος στα μπαράζ για τη Δ΄ Εθνική. Ο λόγος, για το Γιάννη Μαρτίνο, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με φίλους από τα παλιά και σήμερα μιλάει στο «Ε».

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Αιολικού φορώντας τη φανέλα του πριν από μερικά χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα, όμως, μετά από δελεαστική πρόταση από τον Α.Ο. Μυκόνου, μετακόμισε στις Κυκλάδες παίζοντας για ένα χρόνο εκεί και εν συνεχεία πήγε στην Άνω Μερά Μυκόνου, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Όλυμπος στα μπαράζ για τη Δ΄ Εθνική. Ο λόγος, για το Γιάννη Μαρτίνο, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με φίλους από τα παλιά και σήμερα μιλάει στο «Ε».

Τα μπαράζ αρχίζουν το Σάββατο, πώς βλέπετε στην ομάδα σας το ξεκίνημα αυτό;
«Σίγουρα εδώ που φθάσαμε, όλα είναι δύσκολα. Πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα για πρώτη φορά διαθέτοντας την καλύτερη ομάδα, και για αυτό είμαστε όλοι χαρούμενοι. Στα μπαράζ πάμε μη έχοντας να χάσουμε τίποτα και θα προσπαθήσουμε, όσο φυσικά μάς το επιτρέπουν οι δυνατότητες, να διακριθούμε.».

Είναι έτοιμη η ομάδα σου;
«Αγωνιστικά, θα έλεγα ναι. Το Πρωτάθλημα τελείωσε πριν από λίγες μέρες και η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και θα παίξουμε πλήρεις. Ο προπονητής μας, κ. Τζιώβας, θέλει από εμάς να μην έχουμε άγχος και να αγωνιστούμε ελεύθερα.»

Πρώτος αντίπαλος, ο Όλυμπος. Τι γνωρίζετε για τη δυναμικότητα της ομάδας της Λέσβου;
«Όχι ιδιαίτερα πράγματα. Ξέρουμε ότι κατέκτησε δίκαια το Πρωτάθλημα και έχει στη δύναμή του καλούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρω τους Καραβασίλη και Βουργουτζή, με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης στον Αιολικό, αλλά και τον κ. Παπαλόπουλο, τον οποίο είχα προπονητή στην ίδια ομάδα και έμαθα ότι με τη δουλειά του δημιούργησε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύλλογο. Θα χαρώ πολύ να τους ξαναδώ μετά από χρόνια.»

Μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί;
«Ο Α.Ο. Δικαίου Κω διαθέτει πολύ καλή ομάδα, όπως και ο Νικολακάκης, και ο Όλυμπος μετά. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να διακριθούμε, αφού αυτός είναι ο στόχος μας.»

Θα χαρείς που θα έρθεις ξανά στο νησί;
«Και βέβαια. Στον Αιολικό μην ξεχνάτε ότι πέρασα πολύ καλές, αλλά και άσχημες στιγμές, τις όποιες δε θέλω να θυμάμαι. Έκανα φίλους, με αγάπησαν, τους αγάπησα και τώρα θα τους ανταμώσω και πάλι. Θέλω όμως η Άνω Μερά να τα καταφέρει να διακριθεί στο μίνι αυτό πρωτάθλημα που δίνει την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey