Χαρές για την επιτυχία, αλλά και άγχος για το μέλλον

«Μέθυσαν» από χαρά

17/05/2012 - 15:33

Με την ψυχή τους χάρηκαν και πανηγύρισαν στον Αφάλωνα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα του χωριού τους, τον Κεραυνό, το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε.

Με την ψυχή τους χάρηκαν και πανηγύρισαν στον Αφάλωνα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα του χωριού τους, τον Κεραυνό, το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε.

Ο σύλλογος μετά από δύο χρόνια (τον ένα χρόνο δεν έπαιξε) επέστρεψε για να παραμείνει στην κατηγορία των μεγάλων, και αυτός είναι ο διακαής πόθος όλων όσοι ασχολούνται με τα κοινά της ομάδας. Ο Κεραυνός ανακηρύχτηκε άξιος πρωταθλητής, αφού είχε καλύτερο και πιο αξιόλογο σύνολο από τους αντιπάλους του, με τον προπονητή του, Στρατή Νησιώτη, να βάζει το δικό του λιθαράκι στο οικοδόμημα, αλλά και με έμπειρους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Οι φίλοι του έδωσαν βροντερό παρών στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στους μεγάλους θριαμβευτές, και με τις φωνές και τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Θανάσης Δημητριάδης, στενός φίλος του Στρατή Νησιώτη, τον οποίο συνεχάρη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του ευχήθηκε πάντα επιτυχίες.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Κεραυνού, Χαράλαμπος Βούρος, αφού νωρίτερα άνοιξε πολλές σαμπάνιες για να γιορταστεί το Πρωτάθλημα και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, ενώ δεν έβρισκε λόγια να ευχαριστήσει τους παίκτες, τον προπονητή, αλλά και τους συνεργάτες του. Μιλώντας στο «Ε», ο κ. Βούρος σημείωσε: «Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το σύλλογο είναι πράγματι ένας άθλος, αφού η ομάδα είχε αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα πριν από ένα χρόνο, λόγω πολλών προβλημάτων. Ευτυχώς μπορέσαμε και τα ξεπεράσαμε, κατεβάσαμε την ομάδα στο Πρωτάθλημα, δώσαμε έναν πραγματικά μεγάλο αγώνα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ήταν ένα καλό Πρωτάθλημα, που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος, με όλες τις ομάδες να θέλουν να φθάσουν στο στόχο που είχαν θέσει. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και θα πρέπει να σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα, να την βοηθήσουμε στην πρόκληση που λέγεται “Α΄ Κατηγορία” και να κοιτάξουμε και το θέμα του γηπέδου, που μας καίει πολύ. Ελπίζω και εύχομαι η δημοτική αρχή να μεριμνήσει να μας το παραδώσει, γιατί ο Αφάλωνας δικαιούται να έχει το δικό του γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους για τη χαρά που μας χάρισαν.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey