Αρχίζουν σήμερα στο νησί μας τα μπαράζ ανόδου στο βόλλεϋ, με τη συμμετοχή τού ΑΟΜ. Στη Χίο οι Γυναίκες του Παγγεραγωτικού παίζουν την άνοδο στην Α2

«ΑΟΜ, μπορείς, στην Α2 να βρεθείς»

16/05/2012 - 16:00

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ο πρωταθλητής στο Νομό Α.Ο. Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές από τη Χίο, τη Σάμο και τις Κυκλάδες, δείχνοντας ετοιμοπόλεμος για τη μεγάλη μάχη που έχει μπροστά του.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ο πρωταθλητής στο Νομό Α.Ο. Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές από τη Χίο, τη Σάμο και τις Κυκλάδες, δείχνοντας ετοιμοπόλεμος για τη μεγάλη μάχη που έχει μπροστά του. Στο λεσβιακό σωματείο επικρατεί αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν να σταθούν στο «ύψος» των παιχνιδιών και με τη βοήθεια των φίλων τους να πετύχουν την άνοδο.

Σήμερα στην πρεμιέρα, ο ΑΟΜ θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Σάμου στις 18:00, ενώ λίγη ώρα αργότερα, στις 20:00, θα παίξουν ο Παγχιακός με τον Παναξιακό. Αύριο, δεύτερη μέρα των αγώνων, ο ΑΟΜ θα κοντραριστεί με τον Πανναξιακό και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Παγχιακό στην τελευταία αγωνιστική.

Ο προπονητής της ομάδας, Στρατής Μυρογιάννης, έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές και αισιοδοξεί κι αυτός ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να δείξει καλό πρόσωπο, να παίξει καλό βόλλεϋ και να έχει τύχη.

Στη μάχη και οι Γυναίκες
Στη μάχη της ανόδου ρίχνεται και η πρωταθλήτρια ομάδα των γυναικών, ο Παγγεραγωτικός, ο οποίος πήρε αήττητος το Πρωτάθλημα στο Νομό και διεκδικεί την άνοδο στην Α2. Ο Παγγεραγωτικός πάει στη Χίο όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση, αρκετά διαβασμένος και έτοιμος να πολεμήσει. Οι αντίπαλοί του είναι στα μέτρα του και δεν τον φοβίζουν. Αν μιλούσαμε για φαβορί, η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Τελχινίς Ρόδου, ο οικοδεσπότης Φ.Ο. Καμποχώρων και ο Παγγεραγωτικός είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Στην πρεμιέρα που γίνεται σήμερα, το λεσβιακό σωματείο θα αντιμετωπίσει τον Πολυκράτη Σάμου στις 16:00, αύριο την Τελχινίδα Ρόδου στις 13:00, την ίδια μέρα στις 20:30 θα παίξει με το Φοίκικα Σύρου, θα ακολουθήσει την Παρασκευή το ρεπό του και την επομένη θα ολοκληρώσει τους αγώνες του με τα Καμποχώρια.

Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Σάββα Παρτσελή, βρίσκονται όλες οι αθλήτριες, που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να ανεβάσουν το σύλλογο - όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο - στα μεγάλα σαλόνια. Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος, Βασίλης Ανδριώτης, ο οποίος άφησε για λίγο το μπάσκετ με το οποίο ασχολείται, ώστε να βρίσκεται κοντά στις αθλήτριες του και να τις εμψυχώνει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey