Ανανέωση συνεργασίας για Γιακαλή προπονητή των ανδρών και Καρέτο προπονητή των τμημάτων υποδομής, ο Βύρων Μόριας

Μαζί και του χρόνου Βύρων - Γιακαλής!

12/05/2012 - 15:40

Μαζί θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά ο Βύρων Μόριας και ο Θεόδωρος Γιακαλής, αφού οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν άψογα όλους αυτούς τους μήνες και έτσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Άλλωστε η διοίκηση έμεινε ικανοποιημένη από τη δουλειά του Γιακαλή και τα όσα προσέφερε, για αυτό και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, βάζοντας πιο υψηλούς στόχους.

Μαζί θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά ο Βύρων Μόριας και ο Θεόδωρος Γιακαλής, αφού οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν άψογα όλους αυτούς τους μήνες και έτσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Άλλωστε η διοίκηση έμεινε ικανοποιημένη από τη δουλειά του Γιακαλή και τα όσα προσέφερε, για αυτό και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, βάζοντας πιο υψηλούς στόχους.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Βύρωνα Μόριας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιακαλή Θεόδωρο για την Ανδρική Ομάδα ως προπονητή και με τον Καρέτο Δούκα για τα Τμήματα Υποδομών ως προπονητή. Οι στόχοι του ανδρικού τμήματος είναι η ομάδα να είναι καλύτερη από το πρωτάθλημα που πέρασε, προωθώντας ταυτόχρονα και όσους μικρούς ανεβαίνουν σε αυτήν από το Τμήμα Υποδομής. Το Δ.Σ. ευχαριστεί και τους δύο ανωτέρω προπονητές για την περσινή τους προσφορά από πολλές πλευρές στο σύλλογό μας και θα συνεχίσει να είναι κοντά τους σε αυτό που επιτελούν για τη νεολαία του χωριού μας.»

Μόλις οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας, φανερά ικανοποιημένος ο Θόδωρος Γιακαλής έσπευσε να δηλώσει: «Έμεινα στο σύλλογο της Μόριας γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Δ.Σ. του, και αυτό είναι πολύ βασικό κομμάτι για έναν προπονητή με όνειρα και φιλοδοξίες όπως εγώ. Πιστεύω ότι η χρονιά που πέρασε, ήταν μεταβατική και ότι του χρόνου θα δείξουμε στο γήπεδο περισσότερα απ’ ό,τι πέρυσι. Ξεκινάμε να στήσουμε το ρόστερ της ομάδας, το οποίο θα επανδρωθεί και με οκτώ παιδιά από την παιδική ομάδα. Για αυτό συγχαίρω το Δούκα Καρέτο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο τμήμα υποδομών που έχει ο σύλλογος. Όποια παιδιά αξίζουν να πάνε πιο πάνω, ο σύλλογος θα τα βοηθήσει, όπως τώρα που έχουμε δώσει για δοκιμή στην Κ20 τής ΑΕΛΚ το Λάτση. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και τα υπόλοιπα θα τα πούμε από τον Αύγουστο.»

Αξιόλογη η δουλειά του
«Το κλίμα που συνάντησα ερχόμενος στο σύλλογο της Μόριας και η άψογη συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου, με οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας μας για του χρόνου», δήλωσε στο «Ε» ο Δούκας Καρέτος, προπονητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, και συνέχισε: «Φέτος δουλέψαμε με 40 περίπου παιδιά, τα οποία θέλω να συγχαρώ για την άψογή τους συμπεριφορά μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Φέτος στείλαμε 2 παιδιά στις μικτές ομάδες και του χρόνου πιστεύω περισσότερα. Επίσης του χρόνου, από τα υπάρχοντα παιδιά, οκτώ θα ξεκινήσουν με την ανδρική ομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι είναι στο Δ.Σ. για την οργάνωση που έχει η ομάδα σε όλους τους τομείς, όπως επίσης και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.»

Οι τυχεροί της κλήρωσης

Τέλος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς των τμημάτων υποδομής του Βύρωνα Μόριας. Οι νικητές είναι οι εξής:

1. Νο 3073 - laptop Toshiba: Κ. Κοκκινιώτης, έμπορος αλουμινίου, Περιφερειακός Μόριας

2. Νο 2585 - Δωροεπιταγή 150 ευρώ: Καταστήματα Μουχτούρη

Ο 2ος νικητής δεν έχει βρεθεί ακόμη για να παραλάβει το δώρο του. Εάν δεν βρεθεί έως 31 Μαΐου θα ξαναπραγματοποιηθεί κλήρωση.

Το Δ.Σ. του Βύρωνα ευχαριστεί όλους όσοι από το υστέρημά τους βοήθησαν οικονομικά το τμήμα υποδομών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey