Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παίζει αύριο η ΑΕΛΚ

Με την ίδια συνταγή με Γιαννιτσά

12/05/2012 - 15:32

Η σπουδαία εμφάνιση και η νίκη στην Επανομή έδωσε τη δυνατότητα στην Καλλονή να απέχει μια ανάσα από το βασικό της τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο της στα πλέι-οφ.

Η σπουδαία εμφάνιση και η νίκη στην Επανομή έδωσε τη δυνατότητα στην Καλλονή να απέχει μια ανάσα από το βασικό της τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδο της στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, έχοντας καλύτερο πρόγραμμα από τις άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, μπορεί να πάρει όλα τα παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά της και να βάλει από κάτω της Πιερικό ή Καλλιθέα, που έχουν δύσκολα παιχνίδια να δώσουν. Εκεί ποντάρουν όλοι, ώστε η Καλλονή να δώσει κανονικά το παρών στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο της αναλογεί. Η ΑΕΛΚ έχει μέχρι το τέλος να αγωνιστεί με τα Γιαννιτσά αύριο, θα πάρει στα χαρτιά το Διαγόρα και κατόπιν θα πάει στην Πάτρα να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, που παραμένει για οκτώ παιχνίδια αήττητη και με τους 54 βαθμούς είναι ήδη στα πλέι-οφ. Το φινάλε θα είναι με τον Πλατανιά Χ. εντός.

Το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά θα χρειασθεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού η αντίπαλός της κινδυνεύει και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στην κατηγορία. Θα αποδειχθεί σκληρό καρύδι, κάτι που πρέπει να προσέξουν οι νησιώτες. Το ευχάριστο είναι ότι η Καλλονή διανύει περίοδο φορμαρίσματος και ο στόχος είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Ο Ματζουράκης έχει κοντά του όλους τους παίκτες και έτσι του δίνεται η δυνατότητα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η αυριανή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey