Παιχνίδια προετοιμασίας δίνει ο Όλυμπος Αγιάσου εν όψει των μπαράζ για τη Δ΄ Εθνική

Με το μυαλό στην άνοδο

09/05/2012 - 16:06

Με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου, που ξεκινούν στις 20 Μαΐου, βρίσκονται παίκτες και τεχνικοί στον Όλυμπο Αγιάσου, προετοιμαζόμενοι για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 20 του μήνα και η ΕΠΟ, όπως είναι γνωστό, έχει συμπεριλάβει τις μέρες Τετάρτη και Κυριακή ώστε τα έξι παιχνίδια να τελειώσουν γρήγορα.

Με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου, που ξεκινούν στις 20 Μαΐου, βρίσκονται παίκτες και τεχνικοί στον Όλυμπο Αγιάσου, προετοιμαζόμενοι για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 20 του μήνα και η ΕΠΟ, όπως είναι γνωστό, έχει συμπεριλάβει τις μέρες Τετάρτη και Κυριακή ώστε τα έξι παιχνίδια να τελειώσουν γρήγορα και να αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τη Δ΄ Εθνική της επόμενης περιόδου.

Ο Θ. Παπαλόπουλος και οι παίκτες του έχουν επιδοθεί σε μια μίνι προετοιμασία, ώστε οι παίκτες να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση δίνοντας συνάμα και φιλικά παιχνίδια. Το τελευταίο φιλικό ήταν με τα Λιονταράκια, όπου η ομάδα της Αγιάσου είχε νικήσει με μεγάλο σκορ 11-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα. Μάλιστα, η παρουσία της ομάδας ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία, που βλέπει τους παίκτες, αν και έχουμε μπει στο καλοκαίρι, να προσπαθούν πολύ στο γήπεδο για να φθάσουν στον τελικό στόχο. Ο Τόλης Λαλάς και ο Γιώργος Κουρβανιός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποιους επιπόλαιους τραυματισμούς, δείχνουν να τους ξεπερνούν και να δηλώνουν έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με την Άνω Μερά Μυκόνου (εκτός έδρας), όπου το ζητούμενο είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος που θα ανοίξει το δρόμο για τον τελικό στόχο. Μάλιστα, ο Θ. Παπαλόπουλος έχει συλλέξει πληροφορίες για την αντίπαλο της ομάδας, ώστε να εντοπίσει τα άτρωτα και τρωτά σημεία της και να την κτυπήσει στο σωστό μέρος.

Μετά τη Μύκονο, ο Όλυμπος θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Δικαίου Κω και κατόπιν την ομάδα του Νικολακάκη από την Αν. Αττική, παίζοντας συνάμα και τρίτο στη σειρά παιχνίδι, εντός έδρας, με τη Μύκονο, στην έναρξη του δευτέρου γύρου.

Το μόνο παράπονο των ανθρώπων της ομάδας είναι το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν αξιολόγησε με σωστά γεωγραφικά κριτήρια την κατανομή των ομάδων, βάζοντας τον Όλυμπο να κάνει παραπανίσια έξοδα ταξιδεύοντας σε Κω και Μύκονο αλλάζοντας τέσσερις συγκοινωνίες, ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει τον όμιλο με ομάδες από τη Χίο και τη Σάμο, όπου η απόσταση είναι ασφαλώς πιο κοντινή. Αυτό το έλεγε άνθρωπος της διοίκησης της ομάδας της Αγιάσου, εκφράζοντας το παράπονό του προς τη διοργανωτρια αρχή και τρέχοντας μαζί με τους υπόλοιπους της διοίκησης να μαζέψουν τα χρήματα που απαιτούνται για τα μεγάλα και δυσβάστακτα, από άποψης χρημάτων, ταξίδια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey