Οι υποψήφιοι μαθητές για τις στρατιωτικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και τα Σώματα Ασφαλείας μπορούν να κάνουν την εκπαίδευσή τους στον Α.Σ. Αθλοκίνηση

Ξεκινάει η εκπαίδευση

08/05/2012 - 15:26

Ο Α.Σ. Αθλοκίνηση ξεκίνησε τη λειτουργία του τμήματος προετοιμασίας των υποψήφιων μαθητών για τις στρατιωτικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και τα Σώματα Ασφαλείας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Α.Σ. Αθλοκίνηση ξεκίνησε τη λειτουργία του τμήματος προετοιμασίας των υποψήφιων μαθητών για τις στρατιωτικές σχολές, τα ΤΕΦΑΑ και τα Σώματα Ασφαλείας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Οι υποψήφιοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα μπορούν να προετοιμαστούν για το αθλητικό, αλλά και για το ψυχομετρικό τεστ των σχολών που επιθυμούν, από έμπειρους προπονητές που διαθέτουν την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό, αλλά και την εμπειρία για ένα άριστο αποτέλεσμα. Ο υπεύθυνος προπονητής τού Α.Σ. Αθλοκίνηση, Γρηγόρης Κοντός, τόνισε στο «Ε»: «Το πρόγραμμα προετοιμασίας των υποψηφίων είναι διάρκειας τριών μηνών, μέχρι το τέλος Ιουλίου που θα γίνουν τα αθλητικά και ψυχομετρικά τεστ για την εισαγωγή των μαθητών στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, στα Σώματα Ασφαλείας και στα ΤΕΦΑΑ.»

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να προετοιμάζονται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες στο Δημοτικό Στάδιο, από εξειδικευμένους προπονητές με μεγάλη εμπειρία. Πληροφορίες, στους υπεύθυνους προπονητές Γρηγόρη Κοντό (6977-423875) και Γεώργιο Πάνου (6986-894950).

Παράλληλα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τις απογευματινές ώρες λειτουργεί από πέρυσι το πρόγραμμα στίβου Kids Athletics, για τη γνωριμία των παιδιών ηλικίας 7 - 12 χρονών με τα αγωνίσματα του στίβου. Μέσα από το πρόγραμμα, τα μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού παίζοντας, να μάθουν να συναγωνίζονται με ευγενή και φυσικό τρόπο, να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey