Μόνος του έβγαλε τα μάτια του ο Αιολικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αίαντα Σαλαμίνας και το όνειρο της ανόδου απομακρύνεται για τα καλά

Πέταξε και άλλους βαθμούς

04/05/2012 - 15:25

Και άλλους βαθμούς πέταξε χθες ο Αιολικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Πλέον το όνειρο της ανόδου φαντάζει άπιαστο σε συνδυασμό και με τη νίκη του Αχαρναϊκού επί του Αστέρα Βάρης με 1-0. Η ομάδα του Μενιδίου φεύγει πέντε πόντους μπροστά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος.

Και άλλους βαθμούς πέταξε χθες ο Αιολικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Πλέον το όνειρο της ανόδου φαντάζει άπιαστο σε συνδυασμό και με τη νίκη του Αχαρναϊκού επί του Αστέρα Βάρης με 1-0. Η ομάδα του Μενιδίου φεύγει πέντε πόντους μπροστά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Μυτιλήνης στη χθεσινή αναμέτρηση, αν και ευτύχησε να βρεθεί μπροστά στο σκορ από το 29΄ με πέναλτι, δεν μπόρεσε να διατηρήσει σταθερή την απόδοσή της και έτσι ο Αίαντας ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, επίσης με πέναλτι, οπότε οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Ανεβασμένες διαθέσεις ο ΑΙΟ
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αιολικός μπήκε ιδιαίτερα ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρνει, τουλάχιστον στο πρώτο μισάωρο, να έχει σημαντικές ευκαιρίες. Στο 10΄ ο Τσουλάκος επιχειρεί το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι τού γκολκίπερ του Αίαντα. Η ομάδα της Σαλαμίνας, αν και είχε ξεκινήσει υποτονικά την αναμέτρηση, εν τούτοις ανέβηκε και πήρε πρωτοβουλίες, όμως ο Αιολικός είχε σαφώς την υπεροχή. Στο 23΄ χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μιχαλάκης, μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Κάρδαρη, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Η συνεχής πίεση της ομάδα της Μυτιλήνης, όμως, αποζημιώθηκε όταν στο 29΄ ο Μώτος ανέτρεψε εντός περιοχής το Μιχαλάκη και ο διαιτητής του αγώνα Κωνσταντάκης, έδωσε το πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Αποστολίδης, που ανέλαβε την εκτέλεση. Με το σκορ υπέρ του, ο ΑΙΟ, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους, είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από τη φάση τού 42΄, οπότε ο Τσουλάκος έκανε το σουτ, το οποίο όμως πέρασε για λίγο άουτ.

Έπεσε στην επανάληψη…
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48΄ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Μίχος συνεργάστηκε άψογα με το Μουρατίδη, όμως το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Μώτος. Ο Αιολικός έδωσε χώρο στην ομάδα του Αίαντα να ανέβει ακόμη περισσότερο και να απειλήσει την εστία του Αθανασόπουλου. Στο 60΄, το σουτ του Χατζηγιαννακού διώχνει ο γκολκίπερ των Μυτιληνιών, ενώ στο 61΄ ο Σιέρρα σουτάρει, αλλά και πάλι ο Αθανασόπουλος βρίσκεται σωστά και μπλοκάρει. Μια από τα ίδια και στο 65΄, οπότε ο Βελανίτης έκανε το σουτ και ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Πεσμένη η διάθεση των παικτών του Αιολικού, και στο 81΄ ο Αίαντας κερδίζει πέναλτι μετά από υπόδειξη για χέρι του Ζώνα. Το πέναλτι εκτέλεσε επιτυχώς ο Μαριόλης και έφερε το ματς στα ίσια, 1-1. Από κει και έπειτα, ο Αιολικός προσπάθησε να πιέσει με δυο - τρεις φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σπουδαίο, καθώς το παιχνίδι έληξε τελικά 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μώτος, Σιέρρας, Μάντζουρας, Μπιταξής, Μαριόλης, Βελανίτης, Μερμύγκης (90΄ Χατζηκωνσταντίνου), Πολύζος, Μυρίλας (77΄ Γιαννακόπουλος), Στούλης (90+3΄ Κωνσταντινίδης), Χατζηγιαννακός
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καπταγιάννης (77΄ Βουργουτζής), Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καδής (82΄ Χατζηκυριάκος), Μίχος, Μιχαλάκης, Τσουλάκος, Κάρδαρης, Μουρατίδης (67΄ Μουστόγιαννης)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey