CUBA BREAK

27/04/2012 - 16:01

Ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να είναι για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, μια ξεχωριστή περίπτωση. Μια γιορτή της μπάλας που θα μας βοηθάει να περνάμε καλά, να ξεχνάμε τα προβλήματά μας και να απολαμβάνουμε τη φιέστα και την ατμόσφαιρα.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να είναι για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, μια ξεχωριστή περίπτωση. Μια γιορτή της μπάλας που θα μας βοηθάει να περνάμε καλά, να ξεχνάμε τα προβλήματά μας και να απολαμβάνουμε τη φιέστα και την ατμόσφαιρα. Είτε είμαστε στο γήπεδο, είτε παρακολουθούμε το ματς στην τηλεόραση. Αυτή φαίνεται ότι είναι και η πρόθεση των αντιπάλων του αυριανού τελικού του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε τα περσινά αίσχη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξεκίνημα λοιπόν στο Στοίχημα, με τον τελικό. Έναν τελικό που έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στη θεωρία, αλλά αυτό το προβάδισμα πρέπει ν’ αποδείξει ότι το αξίζει και πάνω στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Κι ο Ατρόμητος, όμως, δε θα κάτσει με... σταυρωμένα τα χέρια, καθώς είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στον τελικό. Οι Περιστεριώτες θα μπουν ψυχωμένα στο παιχνίδι και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Εκτίμηση: Χ ημίχρονο

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Τελευταία αγωνιστική για την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία και η Μίλγουολ υποδέχεται την Μπλάκπουλ. Οι γηπεδούχοι είναι... άνετοι και δεν κινδυνεύουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Πρέμιερ. Η Μίλγουολ έχει στο γήπεδό της 7-6-9 και η Μπλάκπουλ εκτός έδρας 7-7-8. Θα παίξουν άνετα κι ελεύθερα και δεν αποκλείεται το παιχνίδι να τελειώσει με ισορροπία.
Εκτίμηση: Χ

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Στη Γερμανία η καταδικασμένη σε υποβιβασμό Καϊζερσλάουτερν υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ. Δηλαδή ο τελευταίος φιλοξενεί τον πρώτο στη βαθμολογία. Η Λάουτερν έχει στο σπίτι της 2-5-9 και η Ντόρτμουντ μακριά απ’ το δικό της 10-4-2. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου θα «ελευθερώσει» τους αντιπάλους, οι οποίοι είχαν φέρει 1-1 στην περσινή αναμέτρησή τους. Γιατί όχι κι εφέτος;
Εκτίμηση: Χ

...+ ΤΟ ΈΞΤΡΑ

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΓΡΑΝΑΔΑ
Η Λεβάντε που φιλοξενεί τη Γρανάδα για το ισπανικό Πρωτάθλημα έχει μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι ότι θέλει να προστατεύσει ούτως η άλλως την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου και ο δεύτερος ότι... κρυφοκοιτάζει προς την τέταρτη θέση (των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ), στην οποία βρίσκεται για την ώρα η Μάλαγα. Εντός η Λεβάντε έχει 9-3-5, ενώ η Γρανάδα (που χρειάζεται μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς για να σωθεί) είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας με 4-1-12.
Εκτίμηση: 1

ΠΡΟΣΕΞΤΕ
Η πρόσφατη προϊστορία στον αγώνα του βελγικού Πρωταθλήματος Σταντάρ Λιέγης - Κορτράικ (2-0, 3-1, 1-0) δικαιολογεί το φαβοριτισμό του άσσου και σ’ αυτή την αναμέτρηση για τα πλέι-οφ.

Η Φενέρμπαχτσε ξαναμπήκε στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση του τίτλου στην Τουρκία μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Γαλατά στο «Κλάσικο». Είναι φαβορί για τον άσσο υποδεχόμενη για τα πλέι-οφ την Μπεσίκτας.

Η Μπράγκα κυνηγάει την Μπενφίκα για τη δεύτερη προνομιούχο θέση του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πορτογαλία κι έτσι είναι φαβορί στο γήπεδό της απέναντι στην Ολιανένσε, την οποία έχει νικήσει πέρσι και πρόπερσι με σκορ 3-1.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey