Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ΑΕΛΚ, που κέρδισε τον Πιερικό με 3-1 παίρνοντας άλλους τρεις σημαντικούς βαθμούς

Άνετα η Καλλονή

26/04/2012 - 16:23

Πραγματοποιώντας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕΛΚ κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη εντός έδρας, καθαρή νίκη κόντρα στον Πιερικό, με 3-1.

Πραγματοποιώντας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕΛΚ κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη εντός έδρας, καθαρή νίκη κόντρα στον Πιερικό, με 3-1.

Η ομάδα της Καλλονής μπόρεσε να σπάσει το νικηφόρο σερί των φιλοξενουμένων με ωραία γκολ και πολλές φάσεις, κυρίως από πλευράς ΑΕΛΚ. Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη μένει ζωντανή στο παιχνίδι διεκδίκησης μια θέσης στα μπαράζ.

Μέτριο ημίχρονο
Χωρίς πολλά κέφια ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες και μέχρι το πρώτο 20λεπτο αρκέστηκαν σε μέτριο παιχνίδι κέντρου. Στο 24΄ ο Πιερικός προσπάθησε να απειλήσει, με το Μάρκο να σουτάρει, όμως ο Μάππας με διπλή προσπάθεια διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Στο 33΄, ο Μανούσος σούταρε με στόχο το τέρμα του Πιερικού, όμως η μπάλα χτύπησε σε σώματα και έφυγε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΑΕΛΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ όταν ο Χωριανόπουλος σούταρε εκτός περιοχής και πέτυχε το 1-0. Οι Καλλονιάτες, όμως, δεν αρκέστηκαν σε αυτό και στο 44΄ ο Μανούσος με δυνατό σουτ κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπλαζέφσκι για χτύπημα εκτός φάσης.


Είχε την ουσία και τα γκολ η Καλλονή, και έφτασε στη δίκαιη επικράτηση με 3-1

Θαύμα ΑΕΛΚ
Με το σκορ και την ψυχολογία σαφώς υπέρ της, η ΑΕΛΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Πιερικός είχε άλλα σχέδια, προσπαθώντας να πιέσει και να πετύχει ένα γκολ. Στο 48΄ το σουτ του Ελευθεριάδη βρήκε το δοκάρι του Μάππα, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ΑΕΛΚ, ανεβάζοντας ανεβάζει στροφές, στο 65΄ χάνει μοναδική ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, με το Μανούσο να προσπαθεί, αλλά με τον Καρακούτση να μην του κάνει τη χάρη. Η ιστορία δεν επαναλήφθηκε όμως στο 66΄, όταν ο Λεοζίνιο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Ο Πιερικός, από την πλευρά του, αρκέστηκε στο να μειώσει με ένα εξαιρετικό σουτ του πολύ καλού Ελευθεριάδη, κάνοντας το 3-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Κριπιντήρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χωριανόπουλος (70΄ Σιλιγαρδάκης), Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ντος Σάντος (73΄ Ζουρούδης), Ταραχούλσκι (61΄ Μανουσάκης)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου (56΄ Μπακάλης), Πουρτουλίδης (63΄ Κόιτς), Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Ρούσεφ, Κοντέων (46΄ Ελευθεριάδης)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey