Έπειτα από τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, η διοίκηση του Αιολικού αποφάσισε την αποπομπή του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο των Μυτιληνιών

Τέλος εποχής για Σπανό και ΑΙΟ

25/04/2012 - 15:07

Τα… πάνω κάτω ήρθαν στον Αιολικό, καθώς η διοίκηση της ομάδας μετά από έκτακτη συνεδρίασή της το απόγευμα της Δευτέρας, αποφάσισε την αποπομπή του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο του συλλόγου.

Τα… πάνω κάτω ήρθαν στον Αιολικό, καθώς η διοίκηση της ομάδας μετά από έκτακτη συνεδρίασή της το απόγευμα της Δευτέρας, αποφάσισε την αποπομπή του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο του συλλόγου.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των Μυτιληνιών, ο μοναδικός λόγος λύσης της συνεργασίας με τον τεχνικό ήταν οι δηλώσεις εις βάρος της διοίκησης που έκανε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ολυμπιάδα. Σε απολογία κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ζώνας, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του επίσης εις βάρος της διοίκησης μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα. Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζηκυριάκο δε, που αρνήθηκε να συμμετάσχει στην 18άδα κόντρα στην Ολυμπιάδα, η διοίκηση τον τιμωρεί με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής.

Όσον αφορά το θέμα της διακοπής της συνεργασίας με το Δημήτρη Σπανό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας, Ταξιάρχης Βέρρος, δεν ήταν σύμφωνος λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος να αποπεμφθεί, αλλά οι πιέσεις άλλων παραγόντων υπερίσχυσαν και λύθηκε τελικώς η συνεργασία μεταξύ της ομάδας και του έμπειρου τεχνικού. Το ρόλο του προπονητή για την ώρα θα αναλάβει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας Θεαγένης Διονυσάτος.

«Φεύγω σα φίλος»
Σε δηλώσεις που έκανε στο «Ε» ο πρώην τεχνικός του Αιολικού, φανερά πικραμένος, τόνισε πως σε καμμία περίπτωση δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

«Εγώ ενημερώθηκα στις 8 το βράδυ της Δευτέρας ότι αποχωρώ από την ομάδα. Φεύγω από τον Αιολικό σα φίλος, γιατί τους λίγους μήνες που ήμουν στο τιμόνι της ομάδας, την αγάπησα, συνδέθηκα με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τους φιλάθλους. Εύχομαι στους πρώην παίκτες μου, όπως και στο Θεαγένη Διονυσάτο που ανέλαβε το ρόλο του προπονητή, να τα καταφέρουν να ανεβάσουν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Θα είναι μια τεράστια επιτυχία για το σύλλογο», τόνισε ο Αιγιώτης τεχνικός, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως ο λόγος που μίλησε μπροστά στους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν

τα συνεχή και άλυτα προβλήματα που αντιμετώπιζαν κυρίως οι ποδοσφαιριστές τού ΑΙΟ.

Ο Σπανός θα αποχωρήσει από το νησί την Παρασκευή, αφού πρώτα διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες.

Κόντρα στον Ατρόμητο σήμερα
Οι Μυτιληνιοί, πάντως, παρά τις αντιξοότητες, σήμερα στις 17:00 αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο Πειραιά, ζητώντας μόνο τη νίκη, όπως και σε όλα τα υπολειπόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, ώστε να καταφέρουν το στόχο τους. Στα αγωνιστικά, επανέρχονται οι Τσουλάκος και Μουρατίδης, ενώ διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), με βοηθούς του τους Δουδούμη (Φθιώτιδας) και Τασσιόπουλο (Θεσσαλίας).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey