Να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί και στη Βέροια είναι ο στόχος της Καλλονής

Με όπλο την ψυχολογία και τη δύναμη

21/04/2012 - 21:15

Τη βασίλισσα του Βορρά, τη Βέροια, αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 εκτός έδρας η ΑΕΛΚ. Το παιχνίδι μόνο… εύκολο δεν προμηνύεται μέσα στην καυτή έδρα των πρωτοπόρων του Πρωταθλήματος, που έχουν δείξει μέχρι τώρα με την παρουσία τους ότι διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα, αποσπώντας νικηφόρα αποτελέσματα.

Τη βασίλισσα του Βορρά, τη Βέροια, αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 εκτός έδρας η ΑΕΛΚ. Το παιχνίδι μόνο… εύκολο δεν προμηνύεται μέσα στην καυτή έδρα των πρωτοπόρων του Πρωταθλήματος, που έχουν δείξει μέχρι τώρα με την παρουσία τους ότι διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα, αποσπώντας νικηφόρα αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη θα κάνει τα πάντα ώστε οι πρόσφατες νίκες με Πανσερραϊκό και Βύζαντα Μεγάρων να έχουν και συνέχεια και ο στόχος για τα πλέι-οφ να γίνει ακόμη πιο εύκολος.

Η ψυχολογία των παικτών της Καλλονής είναι σε πολύ καλό επίπεδο, η ομάδα έχει βρει ρυθμό, δημιουργεί και τελειώνει φάσεις, κάτι που δείχνει ότι η αλλαγή προπονητή έφερε ευεργετικά αποτελέσματα, που κρατούν μέσα στο παιχνίδι την ομάδα. Στη Βέροια ο Γιάννης Ματζουράκης θα ζητήσει από τους παίκτες του να χτυπήσουν από τα πλάγια με τους ταχύτατους Ζουρούδη, Μανούσο και Ντος Σάντος, ώστε να προκαλέσουν ρήγματα στην καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος και να πετύχουν το γκολ. Η Καλλονή θα έχει στο εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι επιστροφές, αφού επανέρχονται από τιμωρία οι Χατζόπουλος και Ντος Σάντος, ενώ δε θα μπορέσει να δώσει το παρών ο Δήμος Μανουσάκης, που συμπλήρωσε κάρτες. Αντιθέτως, κανονικά ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας ο Μαμαρί Τραορέ, όμως η μεγάλη του αποχή από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού τον έχει αφήσει αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους και έτσι για την ώρα δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Το σημερινό παιχνίδι οι φίλοι τής ΑΕΛΚ θα έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν ραδιοφωνικά από τη συχνότητα του «Best Fm 98,1», σε περιγραφή του Παύλου Πασχάλη και σχολιασμό από το στούντιο του Δήμου Μανουσάκη.

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Κιοτζένης (Καβάλας) με βοηθούς τους Λαζρή και Καραβασίλη (Καβάλας).

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βέροια είναι η εξής: Σουλογάνης, Καρακώστας, Τζιωρτζιόπουλος, Λεοζίνιο, Μήτσης, Σιλιγαρδάκης, Μάππας, Βαλιός, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Γάλας, Μανούσος, Χατζόπουλος, Ζουρούδης, Χωριανόπουλος, Ταραχούλσκι, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης.

Οι Νέοι

Στη Θράκη κόντρα στον Πανθρακικό θα αγωνιστούν οι Νέοι της Καλλονής, διεκδικώντας και αυτοί ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες με Αγροτικό Αστέρα και Γιαννιτσά και οπωσδήποτε μια ακόμη θα φέρει αφενός την ομάδα ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, αφετέρου ψυχολογική ώθηση.

Με τη γνωστή συνταγή θα παίξουν οι Νέοι στην αξιόλογη έδρα του Πανθρακικού, τον οποίο σέβονται αλλά δε φοβούται. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου, ώστε την ίδια μέρα η αποστολή να μπορέσει να επιστρέψει στη βάση της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey