Νίκησε με 3-2 τον Κεραυνό ο Ηρακλής, πήρε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Όλυμπο Αγιάσου

Πρωταθλητής με την αξία του ο Ηρακλής

20/04/2012 - 15:02

Τον τρίτο του συνεχόμενο τίτλο πανηγυρίζει ο Ηρακλής Ατσικής, κατακτώντας τον με το σπαθί του και αυτήν τη φορά στη Λήμνο. Στο δεύτερο αγώνα μπαράζ κατάφερε τώρα να επικρατήσει του αιωνίου του αντιπάλου Κεραυνού με 3-2 και να βγάλει στους δρόμους τους φίλους του.

Τον τρίτο του συνεχόμενο τίτλο πανηγυρίζει ο Ηρακλής Ατσικής, κατακτώντας τον με το σπαθί του και αυτήν τη φορά στη Λήμνο. Στο δεύτερο αγώνα μπαράζ κατάφερε τώρα να επικρατήσει του αιωνίου του αντιπάλου Κεραυνού με 3-2 και να βγάλει στους δρόμους τους φίλους του, που ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς το απόγευμα της Τετάρτης και λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πράγματι, η ομάδα της Ατσικής άξιζε τον τίτλο, καθώς έδειξε χαρακτήρα, είχε καλύτερο ρόστερ από τον αντίπαλό της, αλλά και τύχη, γιατί αν έχανε στο πρώτο παιχνίδι από τα δοκάρια του αντιπάλου, ίσως τα πράγματα να κυλούσαν διαφορετικά. Όμως η ομάδα του Κώστα Ψυρούκη φαίνεται ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά, όταν και κίνησε τις διαδικασίες για το γκολ - το οποίο πέτυχε αρκετά νωρίς, μόλις στο 12΄, με πέναλτι που αξιοποίησε ο Στρατής Κρίκης και το οποίο κέρδισε ο Κωνσταντάρας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η εδαφική υπεροχή συνεχίστηκε από την ομάδα του Κώστα Ψυρούκη, που κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με το Βασίλη Κρίκη όταν εκμεταλλεύτηκε χτύπημα κόρνερ.

Όμως το παιχνίδι εξελίχθηκε διαφορετικά, με τον Κεραυνό να ξεπερνά την ψυχρολουσία και να αντεπιτίθεται. Στο 35΄ ο Διαμαντάρης από κοντά εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή του Ηρακλή και μείωσε σε 2-1. Η πίεση συνεχίστηκε και ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο πάλι ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2, δίνοντας διαφορετικό τόνο στο μπαράζ.

Το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίζεται από παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να τις αξιοποιήσουν. Σε αυτό συνέβαλαν οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Η τύχη φαίνεται ότι χαμογέλασε στους παίκτες του Ηρακλή, αφού τρία λεπτά πριν το τέλος τού ντέρμπυ ευτύχισαν να πετύχουν και το τρίτο τέρμα τους, με τον Κωνσταντάρα που τους έστεψε μεγάλους νικητές και θριαμβευτές ενός τίτλου που άξιζαν.

Πλέον ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή από τη Λέσβο, τον Όλυμπο, που περιμένει στη γωνία.

Το «μπράβο» στα παιδιά
Περιχαρής και αρκετά ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τίτλου και αυτήν τη χρονιά, έδειξε ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Ψυρούκης, ο οποίος δήλωσε: «Ο τίτλος αυτός μπορώ να πω ότι είναι ο πιο γλυκός στην ιστορία του συλλόγου, γιατί κατακτήθηκε σε μια χρονιά που τα προβλήματα με τραυματισμούς και το Στρατό ήταν πολλά και σημαντικά. Ευτυχώς μπορέσαμε και τα ξεπεράσαμε, φθάνοντας σε έναν ακόμη τίτλο, ο οποίος είναι ο τρίτος συνεχόμενος για την ομάδα μου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, που έδειξαν πολύ δυνατοί όλη τη χρονιά και μπόρεσαν να υλοποιήσουν ένα μεγάλο στόχο, τον οποίο είχαμε βάλει από το καλοκαίρι. Αξίζαμε τον τίτλο, τον οποίο πήραμε από έναν αντίπαλο πολύ δυνατό και αξιόλογο, που τα τελευταία χρόνια παλεύουμε απέναντί του για την κατάκτησή του. Τώρα θα ετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε τον Όλυμπο, τον οποίο ασφαλώς τον ξέρουμε και μας ξέρει. Αλλά, από ό,τι έχω πληροφορηθεί, η ομάδα της Λέσβου έχει δυναμώσει αρκετά και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα κάνουμε όμως ό,τι περνά από το χέρι μας να αντεπεξέλθουμε στης απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ένα μεγάλο, ακόμη, “ευχαριστώ” και στους φιλάθλους μας, που μας συμπαραστάθηκαν όλη τη χρονιά.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey