Άρση της αναστολής των εσωτερικών διοργανώσεων αποφάσισε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Αρχίζουν τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα

20/04/2012 - 15:01

Μετά την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω του οικονομικού χάσματος που υπάρχει μεταξύ Πολιτείας και ΣΕΓΑΣ, η αρχαιότερη ομοσπονδία στη χώρα μας, αποφάσισε την άρση της αναστολής των εσωτερικών διοργανώσεων μέχρι την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων.

Μετά την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω του οικονομικού χάσματος που υπάρχει μεταξύ Πολιτείας και ΣΕΓΑΣ, η αρχαιότερη ομοσπονδία στη χώρα μας, παρακολουθώντας την εξέλιξη των οικονομικών αιτημάτων που υπέβαλε προς την Πολιτεία και μετά τις χθεσινές διαβεβαιώσεις του υπουργού Πολιτισμού ότι εξελίσσονται θετικά, αποφάσισε την άρση της αναστολής των εσωτερικών διοργανώσεων μέχρι την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων.

Κατόπιν τούτου, το Δ.Σ. τής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 18 του μήνα, αποφάσισε τη διοργάνωση των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Παίδων-Κορασίδων στις 21 Απριλίου και Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ - Ανδρών-Γυναικών στις 27 και 28 Απριλίου, όπως είχαν προγραμματιστεί στο καλεντάρι τής ΕΑΣ.

Για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των Πολυάθλων ΠΠ-ΠΚ Β΄ ομίλων σωματείων Λέσβου και Λήμνου που αναβλήθηκε, καθώς και αυτά που ακολουθούν από τις αρχές Μαΐου, τα σωματεία θα ενημερωθούν για τη διεξαγωγή τους μετά την απόφαση του Δ.Σ. τού ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey