Υπερτέρησε η ομάδα του Ερμή στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ που διοργανώθηκε

Κυριαρχία Ερμή σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες

18/04/2012 - 15:33

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διοργανώθηκαν από την τοπική επιτροπή βόλεϊ Λέσβου, σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία, αφού υπήρχε το κίνητρο και η όρεξη από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν καλά και να προσφέρουν ενδιαφέρον θέαμα στο κοινό τους.

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διοργανώθηκαν από την τοπική επιτροπή βόλεϊ Λέσβου, σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία, αφού υπήρχε το κίνητρο και η όρεξη από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν καλά και να προσφέρουν ενδιαφέρον θέαμα στο κοινό τους. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων, ο Ερμής Παμφίλων δημιούργησε τη δική του ομάδα και μάλιστα κατέβηκε στους αγώνες με δύο ομάδες, με τον προπονητή των παιδιών, Δημήτρη Βογιατζή, να χρησιμοποιεί παίκτριες από τον Ερμή 1 αλλά και από τον Ερμή 2. Έτσι, κατάφερε να τερματίσει πρώτος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΓΑΣ Λ. Στα αγόρια, πάλι ο Ερμής ήταν αυτός που πήρε την πρωτιά.

Του χρόνου ακόμη καλύτερα
«Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια στους δύο μήνες που κράτησε το πρωτάθλημα, ήταν ωραία και πρόσφεραν καλό θέαμα στους γονείς των παιδιών που τα παρακολούθησαν. Τα παιδιά αποκόμισαν εμπειρίες, χάρηκαν τα παιχνίδια και μάλιστα έγινε μάχη για την πρώτη θέση. Του χρόνου θα μπει στο πρωτάθλημα και η Λήμνος ώστε να υπάρχει μπαράζ και ο πρωταθλητής να μπορεί να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαζί με τις άλλες ομάδες της χώρας», δήλωσε στο «Ε», ο προπονητής του Ερμή Π., Δημήτρης Βογιατζής.

Η βαθμολογία
Παγκορασίδες
1. Ερμής 2  22 (24-4)
2. ΓΑΣ Λ.  16 (19-11
3. Ερμής 1  11 (14-14)

Παμπαίδες
1. Ερμής 1  6 β (6-20)
2. Ερμής 2  4 β (7-21)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey