Στις υποχρεώσεις τους επιστρέφουν οι παίκτες της ΑΕΛΚ, που ετοιμάζονται ενόψει Βέροιας

Επιστροφή στην καθημερινότητα

18/04/2012 - 15:31

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες, οι παίκτες της Καλλονής μετά την άδεια που τους είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Ματζουράκης για τις ημέρες του Πάσχα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες, οι παίκτες της Καλλονής μετά την άδεια που τους είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Ματζουράκης για τις ημέρες του Πάσχα.

Όλοι γύρισαν στις υποχρεώσεις τους, χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία, που καταστρώνει τα πλάνα της για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο. Το πρωτάθλημα μπήκε πλέον στην τελική του ευθεία και κάθε παιχνίδι που φεύγει, δεν γυρίζει πίσω, πόσο μάλλον οι βαθμοί που χάνονται . Η ΑΕΛΚ πάντως είναι για την ώρα μέσα στον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ, αρκεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο και να συγκεντρώνει βαθμούς μέχρι το τέλος. Στη Βέροια, η ομάδα του Γ. Ματζουράκη θα πάει να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις, όπως φυσικά έκανε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, αποσπώντας νίκες μέσα σε έδρες δυνατές. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και αυτή τη φορά στην έδρα των πρωτοπόρων του ομίλου. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να παίξουν με τόλμη και με καρδιά νικητή, ενώ η τύχη που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι με το μέρος τους και τότε μόνο η Καλλονή θα αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από τη Βέροια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματζουράκης αυτή τη φορά είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του, αφού σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Μαμαρί Τραορέ, με το Γάλλο αμυντικό να ανεβάζει στροφές ώστε να καλύψει το έδαφος της απουσίας του από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού.

Με Λάρισα οι Νέοι
Σήμερα στις 12.00, στο γήπεδο της Αγιάσου, η ομάδα των Νέων της Καλλονής αντιμετωπίζει για το οικείο πρωτάθλημα, την ομάδα της Λάρισας από την οποία στον πρώτο γύρο είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία. Ο τεχνικός της ομάδας, Δ. Γαβαλάς, ζήτησε από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή λέγοντας τους ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και από αυτό με τα Γιαννιτσά, όπου η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε με το εντυπωσιακό 7-1. Με τυχόν νίκη στο επικείμενο παιχνίδι, η Καλλονή θα αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ελπίδες για ακόμη ψηλότερα. Οι Νέοι θα παρουσιαστούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού η τεχνική ηγεσία έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey