Βατραχομυομαχία

20/11/2022 - 10:00

(Αρχαιοελληνικό Ψευδοομηρικό έπος του πολέμου ποντικών εναντίον βατράχων) 

Οι «επισυνδέσεις» τηλεφώνων και οι λίστες με τις παρακολουθήσεις, με κακόβουλα λογισμικά, αποτελούν τις διαδοχικές «ραψωδίες» ενός ακόμα τρισάθλιου κωμικοτραγικού έπους της σύγχρονης «Βατραχομυομαχίας», ανάμεσα στην Αντιπολίτευση και την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, που διεξάγεται- επί μήνες, στην μακρόσυρτη προεκλογική περίοδο, και «εφ΄όλης της ύλης», μηδέ των εθνικών θεμάτων εξαιρουμένων- για την κυριαρχία στο «έλος» της εγχώριας πολιτικής. 

Ο άρχοντας βάτραχος, που μια νεροφίδα τον τρόμαξε και άφησε να πνιγεί, στα βαλτόνερα, τον ποντικό- που έφερνε, στην πλάτη του, για να τον φιλοξενήσει στο παλάτι του- προκαλεί την «μήνιν» των ποντικών που επιτίθενται, γενναίως, σαν… ελληνική Αντιπολίτευση, εναντίον των βατράχων.  

Ακολουθούν λυσσαλέες μάχες, που πυροδοτούνται από νέες λίστες κατηγοριών, εναντίον του αρχιβάτραχου, ότι έχει…«πνίξει» κι άλλα ποντίκια (προς απόδειξιν, μάλιστα, των κατηγοριών προσάγονται «Ντοκουμέντα», τα οποία κατά τον δικηγόρο του «λιστοκράτορα» κατέθεσαν κουκουλοφόροι μάρτυρες- κάποια «ποντίκια», σαν τους «προστατευόμενους μάρτυρες» της Novartis)! 

Ο κατηγορούμενος βάτραχος, με δικαιολογημένη αγανάκτηση, απαντά ότι, επειδή συνέβη ένα ατύχημα, δεν σημαίνει ότι ευθύνεται για όλους τους πνιγμούς που συμβαίνουν στην βαλτώδη περιοχή, όπου δρουν αδίστακτα… επιχειρηματικά συμφέροντα! Και με αυτή την αναφορά στους επιχειρηματίες, προκαλεί την απρόσμενη συνηγορία μιας βουλευτίνας, η οποία (εκτός κομματικής γραμμής- και, μάλλον, εν τη αφελεία της) επιβεβαιώνει ότι κάποιοι επιχειρηματίες που αδικήθηκαν στην μοιρασιά του «Ταμείου Ανάκαμψης», έχουν κάνει την…παλιοδουλειά! 

Παρά ταύτα, ο « Ανένδοτος Αγώνας» καλά κρατεί και εάν, τελικά, δεν επενέβαινε ο Δίας, θα έπιπταν, αμφοτέρωθεν, μέχρις ενός, επί του πεδίου, οι «υπερασπιστές της αρχαίας κοιτίδας της Δημοκρατίας» και το…ένδοξο έλος θα έμενε χωρίς ποντικούς και βατράχους! 

( Η συνέχεια, μετά την κάλπη της «Αναλογικής). 

Α.Ω. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey