Ο Δημήτρης Λιγνάδης Ο Δημήτρης Λιγνάδης

Της δικαιοσύνης ήλιε... μοντελοπνίχτη

19/07/2022 - 21:00 Ενημερώθηκε 19/07/2022 - 23:30

Λίγες ώρες μετά την απόφαση Λιγνάδη που προκάλεσε την αντίδραση της κοινής γνώμης που εκδήλωσε τον αποτροπιασμό της για την εξέλιξη αυτή ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες των "δήθεν θυμάτων" με πολλά ΜΜΕ να μην προχωρούν στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Για το τυπικό να θυμίσουμε ότι ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ & Δημήτρης Λιγνάδης καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ενδεικτικά παραδείγματα συνθημάτων που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τους δρόμους της πρωτεύουσας μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο δικηγόρος του εν λόγω ατόμου, Αλέξης Κούγιας, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, προχώρησε σε ανακοίνωση για τη δίκη Λιγνάδη που έχει τίτλο “Ποια είναι η αλήθεια για τα δήθεν ανήλικα παιδιά που δήθεν βίασε ο Δημήτρης Λιγνάδης και ποια είναι η αλήθεια για τους μάρτυρες που τους υποστήριξαν”. Ακολουθεί ο υπότιτλος “Αυτοί είναι οι δήθεν βιασθέντες και μάρτυρες στην υπόθεση Λιγνάδη”.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από προσωπικές φωτογραφίες που ταυτοποιούν τρεις καταγγέλλοντες του Δημήτρη Λιγνάδη και έναν μάρτυρα κατηγορίας και πρόκειται στην ουσία προφανώς για μία προσπάθεια διαπόμπευσης των συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι είχαν κεντρικό ρόλο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η πράξη αυτή του κ. Κούγια προκάλεσε νέο γύρο αντιδράσεων. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Κούγιας είναι δικηγόρος και προφανώς για να αναλάβει την συγκεκριμένη απόφαση πληρώθηκε από κάποιον. Στην εν λόγω περίπτωση από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Συνεπώς ευθύνη για την ανακοίνωση της 19/07/2022 εκτιμάται ότι φέρει και εκείνος.

Γεγονός είναι ότι ο κ. Λιγνάδης καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η αντίδραση προφανώς ενός ανθρώπου που έχει κριθεί ένοχος για μια πράξη και παρόλο αυτά αφέθηκε ελεύθερος θα ήταν να νιώθει ευγνώμων και το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει είναι να υιοθετήσει μία διακριτική στάση προφανώς για να μην προκαλεί η κυκλοφορία του ..

Τουναντίον εκείνος και ο δικηγόρος του δημοσιοποιούν τις φωτογραφίες των "ανηλίκων παιδιών" που "δήθεν βιάστηκαν".... Άλλωστε για δήθεν βιασμούς πέφτουν καμπανιές 12 χρόνων...

Γέννα ερωτηματικά τι στάση θα τηρήσουν οι συνάδελφοι του κ. Κούγια αλλά και οι συνάδελφοι του κ. Λιγνάδη. Αν με την σιωπή τους και την δήθεν αδιαφορία τους θα βάλουν κάτω από το χαλάλι την υπόθεση αυτή ή θα πάρουν θέση ως μέλη της κοινωνίας αυτής.

Η κοινωνία αν πραγματικά το θελήσει μπορεί με την συμπεριφορά της - σε καμία περίπτωση με ακραία μέσα- να τιμωρήσει κάθε πράξη όπου οι δικαστικοί κατά την αντιμετώπιση της δείχνουν να έχουν απλά παράστημα. 

Η απαξίωση και η απομόνωση εκείνων των συμπεριφορών αλλά και όλων εκείνων που με την σιωπή τους συναινούν σε τέτοιου είδους ενέργειες και κατά συνέπεια η εκμηδένιση της ύπαρξής τους είναι προφανώς στον κόσμο τούτο πιο μεγάλη τιμωρία. Πόσο μάλλον για εκείνους που φαίνεται να εκμεταλλεύονται την δύναμη της φήμης τους...

Ακολούθως η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Επειδή, επιτέλους, πρέπει να σταματήσει αυτή η τοξικότητα και η υποκρισία της πολιτικής αντιπαράθεσης για την άδικη απόφαση για το Δημήτρη Λιγνάδη, που, ενώ έπρεπε να αθωωθεί παντελώς, οι ένορκοι τον καταδίκασαν, ενώ τον αθώωσαν οι Τακτικοί Δικαστές, δημοσιοποιούμε ένα από τα αδιάσειστα στοιχεία, που έλαβε υπ’ όψιν του το Δικαστήριο και αναδεικνύουν την αληθινή και επικίνδυνη προσωπικότητα των δήθεν «ανήλικων παιδιών» και αποδεικνύουν ότι μόνο «ανήλικα παιδιά» δεν ήταν οι δήθεν βιασθέντες, όπως οι σκευωροί ψευδώς διέδωσαν, παραπλανώντας επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες, αλλά ήταν αδίστακτοι, στρατευμένοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, που σε δημόσια θέα, στα επίσημα και δημόσια instagram τους διαφήμιζαν το «αληθινό επάγγελμά τους».

Σημειωτέον ότι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά, τα οποία κατά τους δικούς τους ισχυρισμούς – καταθέσεις ήταν 18 και 20 ετών, όταν με δική τους πρωτοβουλία και επιμονή επεδίωξαν να γνωρίσουν το Δημήτρη Λιγνάδη, σύχναζαν, πριν τον γνωρίσουν, σε γνωστά gay bar των Αθηνών.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από δημόσια instagram των τριών δήθεν βιασθέντων και ενός μάρτυρος και είναι βέβαιο ότι, κατόπιν συμβουλής των κατασκευαστών της σκευωρίας εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη (είναι ένα από τα στοιχεία που ανεδείχθησαν στη δίκη και για αυτό τον αθώωσαν οι Τακτικοί Δικαστές) και λίγο πριν την έναρξη της δίκης τα έκλεισαν ή τα έκαναν ιδιωτικά και εμείς και το δικηγορικό μας γραφείο προλάβαμε να αποθηκεύσουμε, ενέργεια στην οποία προχωρήσαμε και στην περίπτωση του δήθεν σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Σουηδίας, πράξη για την οποία ο κ. Λιγνάδης αθωώθηκε και για τον οποίο ανακαλύψαμε ότι μόνο φτωχός σωφρονιστικός υπάλληλος δεν ήταν, που δήθεν κατά τον δικηγόρο του Βλάχο δεν είχε χρήματα για να εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για την Ελλάδα για να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο, αλλά ζούσε πολυτελέστατη ζωή εκατομμυριούχου στο Ντουμπάι, οδηγώντας πολυτελέστατα Hummer και προβάλλοντας σε επίσης δικό του δημόσιο instagram τα σωματικά του προσόντα για την άσκηση του πραγματικού επαγγέλματός του, που οπωσδήποτε δεν ήταν του φτωχού σωφρονιστικού υπαλλήλου, και με το οποίο εξασφάλιζε αυτή τη ζωή Κροίσου, χωρίς να εργάζεται, στη Μαγιόρκα, στο Ντουμπάι, στην Ίμπιζα και σε άλλους πολυτελείς τόπους μόνιμων διακοπών. 

1.Αυτός είναι ο Ν.Σ. που ο Δημήτρης Λιγνάδης, ύψους 1,70, δήθεν τον βίασε εισάγοντάς του στον πρωκτό ένα σίδερο του μονόζυγου, όταν ήταν σε ηλικία 20 ετών, όπως ανέφερε στην Ναταλί Χατζηαντωνίου που της παραχώρησε συνέντευξη μία ημέρα πριν αναγκαστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης σε παραίτηση από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και ο οποίος ήταν και είναι και προσωπικός φίλος του σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, φίλου της Ναταλί Χατζηαντωνίου, που κατά το Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ένας εκ των κατασκευαστών της σκευωρίας εις βάρος του.

2.Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Σ.Χ., για τον οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε με ψήφους 4 έναντι 3, με μειοψηφία των Τακτικών Δικαστών, ότι δήθεν τον βίασε, κάνοντάς του πρωκτολειχία, ενώ αυτός επί ένα χρόνο τον παρακαλούσε να του κάνει πρωκτικό έρωτα, όπως ο ίδιος κατέθεσε και το οποίο δήθεν συγκεκριμένο ανήλικο παιδί γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη σε γκέι μπαρ, όπως το ίδιο κατέθεσε, όπου σύχναζε με τον φίλο του Τ.Μ. 

3.Αυτές είναι οι φωτογραφίες του δήθεν φτωχού σωφρονιστικού υπαλλήλου.

4.Αυτές είναι οι φωτογραφίες του δήθεν αξιόπιστου μάρτυρα Τζεφ Μοντάνα. 

Αυτά είναι λίγα από τα στοιχεία που έλαβαν υπ’ όψιν τους οι Τακτικοί Δικαστές που αθώωσαν τον Δημήτρη Λιγνάδη και το Δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής και έτσι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι εκτός φυλακών, στο δε Εφετείο μάλιστα είναι σίγουρο ότι θα αθωωθεί.

Επαναλαμβάνουμε, για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση περί της νομιμότητας της δημοσίευσης αυτών των φωτογραφιών που αναγνώστηκαν στο Δικαστήριο, ότι προέρχονται από το δημόσιο instagram των φερόμενων δήθεν βιασθέντων, τα οποία έκλεισαν ή έκαναν ιδιωτικά, σίγουρα κατόπιν συμβουλής των σκευωρών, αμέσως μόλις έκαναν τις ψεύτικες καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών, προκειμένου να κρύψουν την αδίστακτη προσωπικότητά τους. 

Αυτά είναι τα δήθεν ανήλικα παιδιά.

Αυτά είναι τα στοιχεία που απέκρυψαν οι δημοσιογράφοι και το δήθεν αντικειμενικό παρατηρητήρι

Αθήνα, 19/7/2022

Με εκτίμηση και Σεβασμό 

Αλέξης Κούγιας

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey