«Θέλουν ράβδο»

02/04/2022 - 12:00

Το Αστυνομικό Τμήμα Άντισσας στελεχώθηκε ήδη από 4 καινούργιους αστυνομικούς από Α.Τ Καλλονής, οι οποίοι μέχρι την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης θα εκτελούν υπηρεσίες στο Α.Τ Άντισσας, αυτές είναι οι νεότερες εξελίξεις από το... μέτωπο της Άντισσας. Η υποστελέχωση των υπηρεσιών της περιοχής βρέθηκε στο επίκεντρο το προηγούμενο διάστημα με επιστολή του Προέδρου Κυριάκου Καραμιχαήλ. Ας ελπίσουμε να στελεχωθούν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες, γιατί προφανώς κάποιοι όσο κάποια θέματα είναι στην αφάνεια επαναπαύονται…  

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς υπέβαλε ερώτημα στη Βουλή, για την κατάσταση που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες της Άντισσας και την περασμένη Κυριακή 27 Μάρτη επισκέφτηκε, στο πλαίσιο της εξόρμησης της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του Κ.Κ.Ε, η βουλευτής του κόμματος και βουλευτής Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα, συνοδευόμενη από τον γραμματέα της Τ.Ε. Κώστα Ρήγα.  

«Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και των υπολοίπων φορέων, ώστε οι δημόσιες υπηρεσίες της Άντισσας να μπορούν να παρέχουν πλήρως την ποιότητα υπηρεσιών που χρειάζονται οι κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού μας» μας αναφέρει η Βάγια Καρίνου από την Άντισσα.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey