Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το βραβείο Τουρισμού για 2η χρονιά

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν…

19/10/2021 - 11:12 Ενημερώθηκε 19/10/2021 - 12:20

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος απέσπασαν την τιμητική διάκριση «Best Greek Hospitality Region 2021», κατά την τελετή Απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2021, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις και θεσμούς του Τουρισμού.

Τα Greek Hospitality Awards διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, υβριδικά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Ο διαγωνισμός επιβραβεύει την Αριστεία στον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχει η Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο αλλά και το κοινό.

Αποσπώντας μία από τις κορυφαίες διακρίσεις του θεσμού ως Best Greek Hospitality Region 2021 στην κατηγορία των τιμητικών διακρίσεων για προσωπικότητες / φορείς «που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας», όπως αναφέρεται από την διοργανώτρια των βραβείων ethosEvents, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξακολουθεί να βρίσκεται ανελλιπώς, και τα δύο πιο δύσκολα χρόνια στην ιστορία του Τουρισμού λόγω της πανδημίας, στην κορυφή του Ελληνικού Τουρισμού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και  το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, ενώ στόχος των βραβείων  είναι να αναδείξουν υπηρεσίες, επιχειρήσεις και φορείς, που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις στον κλάδο της φιλοξενίας.

Γ. Χατζημάρκος: «Και αυτό το βραβείο το εισπράττω στο πρόσωπο όλων των νησιωτών και όλων των ανθρώπων του Τουρισμού στα νησιά μας, που δούλεψαν για έρθουν αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, που οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην εκδήλωση για την παραλαβή του βραβείου, απέστειλε βίντεο από τις Βρυξέλλες, ευχαριστώντας τη διοργάνωση για την τιμητική διάκριση: «Καταρχάς να συγχαρώ όλη την οργανωτική ομάδα των Greek Hospitality Awards για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια. Να σας ευχαριστήσω και να τονίσω ότι αυτό το βραβείο το εισπράττω στο πρόσωπο όλων των νησιωτών και όλων των ανθρώπων του Τουρισμού σε όλα τα νησιά μας, τα οποία δούλεψαν για έρθουν αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα και του 2020 αλλά πολύ περισσότερο του 2021. Η πανδημία θύμισε σε όλους μας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και κάθε φορά πρέπει να εργαζόμαστε για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας, των φίλων μας, όχι πελατών μας. Θέσεις εργασίας, εισόδημα, χαμόγελο, αισιοδοξία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, όταν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξαιρετική τιμή».

Ας γίνουν το παράδειγμα

Αν μη τι άλλο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίο δίνει τα «ρέστα» της κάθε χρόνο στον τουρισμό, που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της οικονομίας της. Έτσι δικαιολογημένα να αποσπά όχι μόνο βραβεία αλλά και μεγάλο κομμάτι από την «πίτα του τουρισμού» στην Ελλάδα. Ας γίνει η γειτονική περιφέρεια το παράδειγμα ανάδειξης και αξιοποίησης της μοναδικότητας των νησιών του Βορείου Αιγαίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Έτσι ίσως κάπου, κάπως, κάποτε, αποσπάσει και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ένα Greek Hospitality.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey