Ούτε και σεις υπογράφετε

07/11/2021 - 10:00 Ενημερώθηκε 06/11/2021 - 08:06

«Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Λέσβου με έκπληξη, απορία και θλίψη ενημερωθήκαμε χθες 4 Νοεμβρίου 2021, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το έγγραφο - δήλωση - καταγγελία που έχει την υπογραφή του Συλλόγου των Εργαζομένων της επιχείρησης.  

Ως μέλη του Συλλόγου των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, θεωρούμε ότι το παραπάνω δημοσίευμα παραπλανά την κοινή γνώμη στα περισσότερα σημεία και δεν εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση» αναφέρει ένα «δελτίο Τύπου», που έφθασε στο email της εφημερίδας μας, εκφράζοντας την έκπληξη για την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ. Όμως ούτε και αυτό συνοδεύεται από κάποιες υπογραφές Εργαζομένων στην επιχείρηση. 

Ως προς την εξέταση του συγκεκριμένου θέματος παρατηρήθηκε μια τάση αμφισβήτησης της πρώτης ανακοίνωσης που όμως ήρθε από το μέιλ του Συλλόγου Εργαζομένων όπως άλλωστε όλες οι ανακοινώσεις του συλλόγου, γιατί προφανώς πρόσβαση στο λογαριασμό του Συλλόγου Εργαζομένων έχουν, όπως είναι φυσιολογικό, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου που δεν στέλνουν ανακοινώσεις από τον προσωπικό τους λογαριασμό. Μάλιστα επειδή υπήρξε αμφισβήτηση επικοινωνήσαμε με εκπροσώπους συνδικαλιστών και μας επιβεβαίωσαν την ισχύ αυτής της πρώτης ανακοίνωσης.  

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε δε, ότι το περιεχόμενο της πρώτης ανακοίνωσης κάνει λόγο για τρομοκράτηση των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ. Τώρα μία δεύτερη ανυπόγραφη ανακοίνωση που έρχεται από προσωπικό λογαριασμό λέει ότι δεν ισχύουν και πως παραπλανείται η κοινή γνώμη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται τι δεν ισχύει. Η υπολειτουργία της επιχείρησης ή η τρομοκράτηση των υπαλλήλων; Γιατί αυτά είναι τα θέματα στα οποία γίνεται αναφορά.  

Δηλαδή δεν ισχύει ότι στα χωριά οι μετρήσεις γίνονται μία στο τόσο όπως και ότι οι λογαριασμοί έρχονται μία στο τόσο; Δεν ισχύει ότι πολλάκις οι κάτοικοι χωριών πλην της Μυτιλήνης έχουν χαρακτηριστεί ως κακοπληρωτές ως επιχείρημα για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς, όταν στην πραγματικότητα δεν γίνονται μετρήσεις για να υπάρξουν τακτικά έσοδα; Ή μήπως αμφισβητείται το γεγονός ότι πολλές βλάβες πάνε κατευθείαν σε ιδιώτες γιατί το προσωπικό δεν επαρκεί; Ή μήπως αμφισβητείται ότι πολλά χωριά λόγω βλαβών μένουν μέρες ολόκληρες χωρίς νερό; Ή τελικά δεν ισχύει τα περί «τρομοκράτησης» συνδικαλιστών της επιχείρησης, θέμα για το οποίο γίνεται λόγος, και προφανώς θα πρέπει να εξεταστεί η εγκυρότητα ή όχι της καταγγελίας; 

Η ανακοίνωση «εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ» ως αντίλογος στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στην επιχείρηση, δείχνει ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά και  η διοίκηση της εταιρίας οφείλει να εξετάσει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της και βάζοντας τον καθένα στη θέση του. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey