Οι αυξήσεις - αυξήσεις αλλά από ρεύμα γιοκ

19/03/2022 - 14:24

Παρά τις τσουχτερές αυξήσεις στους λογαριασμούς της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού κοινώς ΔΕΗ, διαφοροποίηση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν παρατηρείται. Στην ελεύθερη αγορά είθισται ένας λόγος που μπορεί ένας επιχειρηματίας να ανεβάζει την τιμή του προϊόντος που διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό να είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του. Έτσι γνωρίζοντας κάποιος αυτή την ποιοτική διαφοροποίηση καλεί τον καταναλωτή να χώσει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο δεύτερος ως αναγνώριση αυτής της καλής δουλειάς δέχεται να δώσει το κάτι παραπάνω.

Μην τρέφεται φρούδες ελπίδες ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί ως προς την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος. Μπορεί το 2022 να σηματοδοτεί την εξέλιξη της τεχνολογίας και την αλματώδη πρόοδο της επιστήμης, στην Ελλάδα όμως και στην Λέσβο συγκεκριμένα, το να κόβεται το ρεύμα κάθε τρεις και λίγο είναι κάτι το εντελώς αποδεκτό και φυσιολογικό βεβαίως- βεβαίως.

Αναμφίβολα κάποιοι άνετα θα μπορούσαν να μας χαρακτηρίσουν αχάριστους, δεδομένου ότι μας δίνονται -ουχί μία αλλά πάμπολες - ευκαιρίες να εξασκηθούμε για τις μέρες εκείνες που δεν θα έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα καθότι δεν φτάνουν τα μισθά για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς. Αλλά αυτό είναι μία λιλιπούτεια λεπτομέρεια στον οικονομικό παράδεισο της Ψωροκώσταινας που ζούμε.

Για όσους δεν γνωρίζουν η έκφραση "Ψωροκώσταινα" αναφέρεται στο ελληνικό κράτος ως κράτος φτωχό, που βασίζεται το περισσότερο στην εθελοντική συνδρομή και προσπάθεια των κατοίκων του παρά στη σωστή και επιστημονική οργάνωση και διαχείριση των εσόδων του. 

Α και τέλος αν προσπαθήσετε να καλέσετε στον πενταψήφιο αριθμό της ΔΕΗ για να δηλώσετε βλάβη ή να ρωτήσετε πότε θα έρθει το ρεύμα, θα πρέπει να διαθέτετε γνώσεις ψαρά. Διότι ως γνωστόν το ψάρεμα και το .. - δεν θα ομολογήσω- θέλουν υπομονή. Επανερχόμενοι λοιπόν- καθότι έχουμε καλέσει το νούμερο αυτό- θα θέλαμε να  σας ενημερώσουμε ότι δύο τινά μπορεί να συμβούν ή να νεκρώσει η γραμμή ή η αναμονή να κρατήσει πιο πολύ από την διακοπή του ρεύματος.

Καλό Σκ με λιγότερες ανάγκες... 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey