«Μπάμ ηκούσθη στον αέρα… και τα βόλια πήγαν πέρα»! (Μποστ)

05/02/2022 - 15:00 Ενημερώθηκε 04/02/2022 - 18:31

Έπειτα από ενδελεχή και επισταμένη μελέτη της Ιστορίας των Νεότερων Χρόνων - και μετά από μακράν συνομιλίαν επί του θέματος με τον ύπατον των ιστορικών Θουκυδίδην- εμβριθέστατος, πλέον, περί την Ιστορίαν απεφάνθη: «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη κυβέρνηση από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους και γι΄ αυτό πρέπει να φύγει, μια ώρα ταχύτερα, για να σταματήσει να ματώνει και να γονατίζει την χώρα και την κοινωνία. Είναι ζήτημα ζωής και επιβίωσης της Δημοκρατίας»! 

Εν συνεχεία, ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με την αλγεινήν και σπαραξικάρδια εικόνα της… «γονατισμένης και αιμάσσουσας χώρας», στα μάτια, και με την οδύνην ζωγραφισμένην στο πρόσωπο, κατέθεσε, χωρίς άλλην χρονοτριβήν, στην Βουλή, «Πρόταση Δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη». 

Την εγκυρότητα της απόφανσης περί της «χειρότερης κυβέρνησης» εγγυήθηκε ο αρχηγός της… «καλύτερης» Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όλων των εποχών, ως προς την επίδειξη πρωτοφανούς θρασύτητας, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και παραχάραξης των εννοιών, της καφενόβιας σαχλαμάρας και του αχαλίνωτου υβρεολογίου κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη. Με τα πρωτοπαλίκαρα του αρχηγού να συνεχίζουν,εντός του Κοινοβουλίου, την … «ένδοξη» παράδοση του χρυσαυγίτικου τσαμπουκά (κατά την Πολάκεια παραλλαγή) και να κηρύσσουν την έναρξη της γελοιοποίησης του νέου « Ανένδοτου αγώνα» (κατά την παραλλαγή του « τρομοκρατημένου» και «τρομοκρατούντα» Ραγκούση)! 

Την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα της αξιολογικής κρίσης που διετύπωσε ο Αλ. Τσίπρας, για την «χειρότερη κυβέρνηση» εγγυάται, επίσης, η θητεία του ως τέως πρωθυπουργού στην … «καλύτερη» κυβέρνηση, από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, με την ιστορική επίδοσή του στις κυβιστήσεις και την ολοκληρωτική αναίρεση όλων των υπεσχημένων: αντί του «σκισίματος» όλων των « Μνημονίων», ένα, εξτρά, Γ΄ Μνημόνιο! 

Αντί του ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος, το ΝΑΙ σε όλα, ενώπιον των… «τοκογλύφων» της Ε.Ε.! 

Αντί της «ηρωικής αντίστασης» στην απαίτηση των δανειστών για την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, την ολοκληρωτική παραχώρησή της, και μάλιστα για 99 χρόνια, με φαρδιά, - πλατιά την υπογραφή του… Τσε Γκεβάρα της Ελλάδας! 

-Τι απόμεινε από την τριήμερη μάχη στην Βουλή για την πτώση των…χειμερινών ανακτόρων του Κ. Μητσοτάκη και την επιχείρηση «παλινόρθωση» της… «καλύτερης κυβέρνησης, από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους» του Αλ. Τσίπρα; 

-Ο φόβος που μας κατέλαβε, μετά την απειλή του Πολάκη, μήπως δεν αντέξουν τα « τσίγκινα σωβρακάκια», που μας παράγγειλε να φορέσουμε! 

Β.Ψ. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey