Μιλήστε επιτέλους!

19/09/2020 - 14:53

Τον τελευταίο καιρό με τους περισσότερους πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς ή συνδικαλιστικούς παράγοντες του νησιού που μιλάμε για το τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού οι περισσότερες κουβέντες τους ξεκινούν με κάτι σαν «μεταξύ μας...»,

 «εδώ που τα λέμε...», «για να είμαστε ειλικρινείς...» και άλλα παρόμοια!

Για να ακολουθήσουν απόψεις κοινής λογικής όπως π.χ. ότι συνθήματα του τύπου «Καμιά δομή ούτε ανοιχτή ούτε κλειστή και πουθενά» ή «Αδειάστε το νησί από μετανάστες αύριο» είναι ακραία και παράλογα και απλώς «πουλάνε» φτηνό λαϊκισμό.

Και ότι τώρα που φαίνεται επιτέλους μια σοβαρή προσέγγιση του θέματος από την πολιτεία, πρέπει εμείς οι ίδιοι να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις και με την ευκαιρία να απαιτήσουμε δεσμεύσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποσυμφόρησης.

Το θέμα είναι όμως φίλοι, εσείς που δηλώνετε υπεύθυνοι και θιασώτες της κοινής λογικής να μην τα λέτε μόνο... μεταξύ μας!

Βγείτε επιτέλους θαρραλέα και μιλήστε!

Αν βγει ένας μοναχός, ναι, κινδυνεύει να τον ...κατασπαράξουν οι λαϊκιστές και οι συμφεροντόλογοι!

 

Βγείτε λοιπόν και μιλήστε γενναία ΟΛΟΙ!

Και να είστε βέβαιοι ότι αργά ή γρήγορα η κοινωνία θα αναγνωρίσει ποιοί σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία αναζητούσαν με κόστος το καλό του τόπου και ποιοί απλά έψαχναν να σώσουν το τομάρι τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey