Μια που βρίσκεστε στο Μόλυβο...

25/09/2021 - 19:00

Σε συνέχεια και της πρόσφατης σύσκεψης εργασίας στις 3 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου και του Προϊσταμένου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Παύλου Τριανταφυλλίδη με επίκεντρο τον οικισμό του Μολύβου και ειδικότερα για το θέμα της δημιουργίας του περιφερειακού δρόμου στο κάστρο του οικισμού, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου ενημερώνει ότι συντάσσεται ήδη η σχετική μελέτη με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσής της καθώς και λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων, τον Δεκέμβριο του 2021.

Σε ότι αφορά πάντα στον Μόλυβο και μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Δυτικής Λέσβου προς την Περιφέρεια, ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση και διαμόρφωση της ακτής στον οικισμό που έχει υποστεί διάβρωση. Μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σχετική συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου  και του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την ένταξη της σχετικής μελέτης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Μια που εστιάζουμε σε αυτή γεωγραφικά την περιοχή καλό θα ήταν να εξεταστεί και η λιμνοδεξαμενή της Πέτρας που βρίσκεται αν όχι σε χάλια -σε παραμελημένη- θα μπορούσαμε να πούμε κατάσταση. Ένα έργο που προοριζόταν για να αντιμετωπιστούν προβλήματα άρδευσης - σε ένα νησί με προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης - όχι μόνο είναι αναξιοποίητο, αλλά ρημάζει κυριολεκτικά! Κάντε κάτι!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey