Κάτι συμπτώσεις!

29/01/2023 - 12:00

Κατά σατανική σύμπτωση όλα…«τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, από της ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους» (ή οι μεγαλύτερες σκευωρίες;) δημοσιεύονται, προηγουμένως στην εφημερίδα DOCUMENTO και μετά από κάποιες μέρες, ένας υπουργός, πρώην εισαγγελέας, υποκαθιστώντας την εν ενεργεία και αρμόδια εισαγγελέα, ανακοινώνει το…« κακούργημα» που διέπραξαν -κατά το πρώτο «σκάνδαλο»- δέκα πρώην υπουργοί και πρωθυπουργοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (οι οποίοι αποδεικνύεται, τελικά, ότι, αδίκως, κρεμάστηκαν στα μανταλάκια των περιπτέρων)! 

Η ίδια σατανική σύμπτωση και στο δεύτερο «μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους» των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων∙ μόνο που, αυτή την φορά, το «σκάνδαλο», σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, διεπράχθη, αυτοπροσώπως, από τον ίδιον τον αρχηγό της κυβερνώσας παράταξης! 

Κατά τα άλλα, η υπόθεση ακολουθεί το ίδιο σενάριο: συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο DOCUMENTO, άμεση και ανεπιφύλακτη υιοθέτηση από αυτόκλητους εισαγγελείς - πρώην υπουργούς και τον πρώην πρωθυπουργό- οι οποίοι αποφαίνονται για την… «αμετάκλητη ενοχή» του Κ. Μητσοτάκη προκαταλαμβάνοντας την αρμόδια δικαστική Αρχή, η οποία διερευνά την υπόθεση, αλλά με την εξουσιοδότηση μια άλλης Ανεξάρτητης Αρχής, η οποία και παραδίδει τον φάκελο με τα ενοχοποιητικά…ντοκουμέντα (τα οποία, ήδη, κατά…σύμπτωση, δημοσιεύτηκαν στο DOCUMENTO), στον καταγγέλλοντα αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατά προτεραιότητα και προτού ενημερωθεί ο πρωθυπουργός της χώρας! 

Μετά ταύτα, δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε την εμπνευσμένη σκηνοθεσία και να θαυμάσουμε την οργάνωση και την εκτέλεση της… παράστασης! 

Από το προηγούμενο, όμως, «σκάνδαλο», μας δημιουργήθηκε η απορία, η οποία έμεινε αναπάντητη και ενισχύθηκε με το δεύτερο «σκάνδαλο»: ποιος είναι ο συγγραφέας των σεναρίων, και ποιος δίνει τα σενάρια να τα διαβάσουν πρώτοι στο DOCUMENTO και, στη συνέχεια, να τα εκθέσουν στα πρωτοσέλιδά τους;  

Β.Ψ. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey