Κάψτε τα όλα κι όλα γκρεμίστε τα!

05/08/2021 - 20:35 Ενημερώθηκε 05/08/2021 - 20:40

"Με λάστιχο από την ταράτσα πολίτης ρίχνει νερό προσπαθώντας να προστατέψει το σπίτι του - Ο πύρινος εφιάλτης επέστρεψε στην Αττική - Η σημερινές εστίες είναι εμπρησμός- Η Ελλάδα καίγεται" τα μηνύματα που ώρες, μέρες τώρα δυστυχώς πρωταγωνιστούν. 

Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν έλεγε ο Ιπποκράτης, στην συγκεκριμένη περίπτωση εκ του αποτελέσματος αντιλαμβανόμαστε ότι πρόληψη δεν υπήρχε, σχέδιο δεν υπήρχε. Αύριο θα μετράμε πληγές από πλημμύρες, από ορμητικά νερά που ρίζες δέντρων δεν υπήρχαν για να τα συγκρατήσουν. 

Πολίτες με κουβάδες και λάστιχα παλεύουν και αυτοί με τις φλόγες, δεν θέλουν να το βάλουν κάτω.

Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία, Γρεβενά, Φωκίδα, Κόνιτσα, Ρόδο, Σιθωνία καταστρέφονται.

Στο Τατόι εστίες ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη. Άραγε οι εμπρηστές εντοπίζονται ποτέ; Από μικρή ακούω το γνωστό "Η φωτιά ήταν εμπρησμός". Αυτούς τους εμπρηστές τους έπιασε πότε κανένας; Τιμωρήθηκαν άραγε; Κι αν ναι με πόσα χρόνια; 

Εντωμεταξύ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο μέτωπο των πυρκαγιών στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και στη συνέχεια στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι όπου ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Επανερχόμενοι στο μέτωπο των πυρκαγιών να πούμε ότι : "Τα εναέρια μέσα δεν μπορούν να επιχειρήσουν στην περιοχή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία" σύμφωνα με δημοσιογράφο από το μεγάλο κανάλι.

Από τις φωτιές προκλήθηκαν διακοπές ρεύματος στην Αττική και αναμένονται κυλιόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, σε μια προσπάθεια διαχείρισης του προβλήματος.

Το μόνο που δουλεύει στην Ελλάδα του 2021 είναι τα μηνύματα του 112: Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα εγκαταλείψτε τη χώρα!!!

Άνθρωποι με εγκαύματα αφού κατάφεραν να σώσουν τις περιουσίες τους πήγαν στο Νοσοκομείο.

Προστάτεψαν την περιουσία τους και μετά απομακρύνθηκαν, την χώρα μας να δούμε ποιος θα προστατεύσει.

Η φωνή του Μαρίνου Αλειφέρη έχει σβήσει από τις σειρήνες, όπως θα σβήσουν σε λίγες μέρες οι φωτιές αφήνοντας πίσω στάχτες.

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του κόσμου επικαλούμενοι υψηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους. Σχέδιο και πρόληψη δεν υπήρχε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey