Η συναυλία της δεκαετίας … Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Η συναυλία της δεκαετίας …

29/08/2022 - 09:30 Ενημερώθηκε 28/08/2022 - 16:04

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου με αφορμή την πολυσυζητημένη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στην Λήμνο μετά την παραίτηση του Επάρχου Λήμνου. Σε αυτή δεν γίνεται καμία αναφορά στο κόστος παρότι την χρηματοδότησε εξολοκλήρου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μάλιστα ο τέως, πλέον, έπαρχος σε σχετική ανάρτηση υποστήριζε ότι τα έξοδα θα ήταν λιγότερα αν υπήρχαν υποδομές στο νησί.

Μάλιστα η περιφερειακή παράταξη Βορείου Αιγαίου ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον Γιάννη Σπιλάνη σε σχετικό δελτίο που κοινοποίησε σημειώνει ότι «(..)δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη ούτε η παραίτηση του κ. Βλάττα από τη θέση του Επάρχου Λήμνου που δεν θέλει να επωμιστεί την αποτυχία της Περιφέρειας στο να εκτελέσει έργα στο νησί - όπως άλλωστε φάνηκε και στον απολογισμό που έκανε, ούτε η έλλειψη της παραμικρής δέσμευσης σε ότι αφορά τις δράσεις και τα έργα που θα γίνουν στη Λήμνο στη νέα προγραμματική περίοδο από τον τυπικά παρόντα, αλλά ουσιαστικά απόντα, Περιφερειάρχη, που μάλιστα αποχώρησε στο μέσο της συνεδρίασης για να αποφύγει τα δύσκολα». Ακόμη υπογραμμίζεται στο δελτίο η καθυστέρηση της εκτέλεσης των ενταγμένων στο τεχνικό πρόγραμμα έργων και αυτό φαίνεται όπως αποτυπώνεται στο κείμενο από το γεγονός ότι το 75% από αυτά έχουν μηδενική απορρόφηση.

Η Περιφέρεια στην ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «την συναυλία της δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, εκτιμάται ότι παρακολούθησαν περί τις 7.000 θεατές σε ένα γεμάτο πάρκο κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου χρηματοδότησε εξολοκλήρου την συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης κατά την έναρξη της συναυλίας ευχαρίστησε τόσο τον τραγουδοποιό Στέλιο Ρόκκο για την αποδοχή της πρότασης όσο και τον Έπαρχο Λήμνου και τους υπαλλήλους της Π.Ε. Λήμνου που ακούραστα εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της συναυλίας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey