Η δωρεά του «Μαξίμου» στην «Κυψέλη» και ο Ι. Πιπίνης!

09/04/2022 - 12:00

Δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ένα ειδικό μηχάνημα φυσικοθεραπείας δώρισε στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α «ΚΥΨΕΛΗ» στη Μυτιλήνη, το Πρωθυπουργικό Γραφείο, μετά την άμεση παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και τη μεσολάβηση του Μεσοτοπίτη στην καταγωγή Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού Ιάσονα Πιπίνη ο οποίος κατά την πρόσφατή του επίσκεψη στη συγκεκριμένη δομή κατέγραψε τις ελλείψεις και τις μετέφερε στο πρωθυπουργικό γραφείο . 

Η πρόεδρος της «Κυψέλης» Βάγια Αλατερού εξέφρασε τις ευχαριστίες της με επιστολή της στην οποία σημειώνει: «Προσπαθούμε καθημερινά να ξεπερνάμε κάθε υπάρχουσα δυσκολία αλλά και όσες προκύπτουν και να στεκόμαστε επάξια στα άτομα που μας έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία βάλλεται καθημερινά, να υπάρχουν φορείς που στηρίζουν προσπάθειες και δράσεις όπως η δική μας». 

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης , σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο τονίζει πως «τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα στη χώρα για βελτιωθούν οι υποδομές για τα Α.με.Α., ωστόσο μένουν ακόμη πολλά να γίνουν». 

Ας ελπίσουμε αυτά τα «πολλά» να γίνουν λίαν συντόμως αν θέλουμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως μια χώρα δημοκρατική και ίσων ευκαιριών.  

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα του συμπατριώτη μας Ιάσονα Πιπίνη, με αναφορές στη Λέσβο και με συχνές επισκέψεις στο νησί, που δεν περνούν απαρατήρητες. Θα δείξει... 

Α.Ω. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey