Γιατί να διαβάζετε προσεκτικά το ΕΜΠΡΟΣ!

12/09/2021 - 13:00 Ενημερώθηκε 12/09/2021 - 22:54

Στο φύλλο της εφημερίδας μας ΕΜΠΡΟΣ της 24ης Ιουλίου και την επόμενη μέρα και στο site μας, emprosnet.gr, δημοσιεύθηκε το ακόλουθο σχόλιο του Π.Μ. με τίτλο «Τσουνάμι ανατιμήσεων »:

«Το πρόβλημα είναι διεθνές και ξεκίνησε στη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας με πρώτα φαινόμενα ισχυρών ανατιμήσεων στα οικοδομικά υλικά και στα ηλεκτρονικά είδη και είδη πληροφορικής. Ακολούθησαν τα καύσιμα και το κύμα ανατιμήσεων σταδιακά απλώνεται και σε άλλα είδη, ακόμα και στα λεγόμενα πρώτης ανάγκης. Οι ερμηνείες για το κύμα ανατιμήσεων είναι πολλές. Δυσχέρεια στις μεταφορές στη διάρκεια της πανδημίας, δυσχέρειες στην παραγωγή λόγω περιοριστικών μέτρων, κερδοσκοπικές κινήσεις ισχυρών παραγόντων της αγορά είναι κάποιες από τις πιθανότερες. Σε κάθε περίπτωση, και με δεδομένο ότι τα φαινόμενα των ανατιμήσεων κατά κανόνα εμφανίζονται στις περιφερειακές αγορές με κάποια υστέρηση, η συμβουλή μας προς το μέσο καταναλωτή είναι να κάνει εγκαίρως τις …προμήθειές του, πριν όλα αυτό το  κύμα ανατιμήσεων μετατραπεί σε κύμα πληθωρισμού.»

Ενάμισι περίπου μήνα μετά που έχουν βουίξει τα Πανελλαδικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης για το κύμα ακρίβειας που ενέσκηψε και τις συνέπειές του, ελπίζουμε να δικαιολογήσατε τον τίτλο του παρόντος σχολίου και να συγχωρήσατε την εκ πρώτης όψεως αλαζονεία μας και να μη μας κατηγορήσετε ότι ….ευλογούμε τα γένια μας!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey