Για τους αυτάρεσκους κριτές και επικριτές του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα

24/03/2020 - 12:51

Όπως έχω ήδη γράψει ,αποφεύγω να σχολιάσω τα του κορωνοιού . Σήμερα κάνω μία εξαίρεση για να επισημάνω στους αυτάρεσκους κριτές και επικριτές του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα (ευτυχώς είναι λίγοι, αλλά με βαρύγδουπα επιστημονικά βιογραφικά) ,τα ακόλουθα :

Όταν διαχειρίζεσαι κρίσεις και όταν ένας ολόκληρος λαός κρέμεται από τα λόγια σου, το βάρος που πέφτει στους ώμους σου είναι τεράστιο.
Ιδιαίτερα άν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, απλός ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ//ΓΙΑΤΡΟΣ και όχι πολιτικός ή από αυτούς τους «ακαδημαϊκούς» ,οι οποίοι διαρκώς προσβλέπουν σε μία πολιτική ανέλιξη ή επιζητούν με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα.
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ως άνθρωπος με αυτά τα χαρακτηριστικά και για χρόνια αφοσιωμένος στο λειτούργημά του, φοβάμαι ότι έχει μεν μεγάλες αντοχές, όχι όμως τόσες ,ώστε να ανέχεται τις βιτριολικές και εκ του ασφαλούς επιστημονικές ( ; ) συμβουλές, οι οποίες θεριεύουν τις αμφιβολίες και τον πανικό.
Γι’αυτό κύριοι διακεκριμένοι συνάδελφοι( εσωτερικού και εξωτερικού) , θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε τουλάχιστον την προσπάθεια του ανθρώπου αυτού. Και μη φοβάστε, όταν τελειώσει όλο το κακό, ο Σωτήρης θα επιστρέψει εκεί που αισθάνεται καλά : Στην κλινική του και δεν θα μπλέκετε στις επιδιώξεις σας. Το πεδίο θα είναι πάλι δικό σας.”

Ο Χρήστος Κίττας (1946) είναι Έλληνας καθηγητής Ιατρικής, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Πηγή: ιστοσελίδα DocMed 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey