Ευχαριστώ…

09/07/2022 - 13:00

Μετά την δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ για τις Ιπποδρομίες στις Αλυκές Καλλονής και τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκαν η Εφημερίδα Εμπρός και η Συντάκτης του άρθρου, ένα τσουνάμι συναδελφικής συμπαράστασης, ήταν αρκετό για να παρασύρει όλα τα υβριστικά σχόλια και εκφράστηκε από τα περισσότερα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δημοσιογράφους που με την σειρά τους ανέδειξαν το θέμα, είτε μνημονεύοντας Εφημερίδα και συντάκτη, είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση η ανάδειξη του θέματος από την πλειοψηφία των ΜΜΕ της Λέσβου, δείχνει αναμφισβήτητα το ανάστημα που έχουν και ορθώνουν για να προασπίσουν το δίκιο, απέναντι στην ανθρώπινη βλακεία, την όποια πολιτειακή αναλγησία και την υπηρεσιακή ανικανότητα.

Το ότι τα ΜΜΕ της Μυτιλήνης τάχθηκαν σε μία γραμμή προβάλλοντας δυναμικά το γεγονός αυτό καθαυτό, χωρίς πώς και γιατί που είναι αρμοδιότητα άλλων υπηρεσιών να εξετάσουν, ήταν το πιο ισχυρό μήνυμα σε όλους εκείνους που συνεχίζουν την πολιτική της μαϊμούς και του δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλει η υποφαινόμενη, στην Διεύθυνση του «Ε» που έδωσε το «πράσινο φως» για να ερευνηθεί και να αναδειχθεί το θέμα αυτό με μοναδικό και κοινό στόχο να μπει ένα τέρμα σε αυτό που γίνεται. Γιατί στις μέρες μας τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey