Δυστυχώς παραμένει αφιονισμένο μαθητούδι»!

22/04/2022 - 16:00 Ενημερώθηκε 21/04/2022 - 23:07

Κάθε φορά που τον ακούω να βρίζει τον Μητσοτάκη ως τον «χειρότερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης» ( τον τίτλο του καλύτερου πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης τον απονέμει- πάντα…αυτοκριτικά- μόνον στον εαυτό του!) και να βγάζει από το…μαγικό καπέλο του, το ένα, μετά το άλλο, τα θαυματουργά αριστερά «μαντζούνια», που εξαφανίζουν - εδώ και τώρα- πάσαν κρίσιν και πάσαν δυστυχίαν, μου έρχεται στο μυαλό ο Καραγκιόζης δεκανέας- εκπαιδευτής στο στρατό, που κάνει μάθημα στον νεοσύλλεκτο, το Κολλητήρι. Εξηγεί, λοιπόν, ο Καραγκιόζης, ως ειδήμων περί τα όπλα, στο « στραβάδι» το Κολλητήρι, που δεν γνωρίζει το…στοιχειώδες, «πώς κατασκευάζεται το οπλοπολυβόλον» (όπως συμβαίνει και με τον Μητσοτάκη που αγνοεί πώς αντιμετωπίζονται τέσσερις- πέντε…ψευτοκρίσεις !): « το οπλοπολυβόλον κατασκευάζεται ως εξής»: « λαμβάνομεν μίαν οπήν και πέριξ αυτής χύνομεν σίδηρον. Ούτω πως κατασκευάζεται το οπλοπολυβόλον, ορέ στραβάδι»! 

Πριν από δέκα χρόνια, εξαφάνιζε με ένα νόμο και ένα άρθρο τα Μνημόνια. Μετά, όταν μας «φόρεσε» το τρίτο Μνημόνιο, δικαιολογήθηκε ότι «είχε αυταπάτες». Και εάν - ο μη γένοιτο- ξανακυβερνήσει και μας «φορέσει», ακόμα ένα μνημόνιο, θα μας πει ότι είχε… «φρεναπάτες»! 

Κάποιος αρθρογράφος έγραψε ότι ο Τσίπρας «μεγαλώνει…απαράλλαχτος». Διαφωνώ. Δεν μεγαλώνει. Όσο πάει και…μικραίνει και γίνεται «απαράλλαχτος» με αυτό που ήταν- παιδιόθεν: αφιονισμένο μαθητούδι του κομματικού φροντιστηρίου και «πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου», στο Γυμνάσιο! 

Β.Ψ. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey