Δήλωση με αιχμές Μαλέλη

26/02/2022 - 16:00

Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα, ο Σταμάτης Μαλέλης, με μια λιτή δήλωσή του παρεμβαίνει, με αφορμή τα τελευταία διαδραματιζόμενα στα νησιά μας γύρω από το μεταναστευτικό, αφήνοντας σαφείς αιχμές και μιλώντας για «ανεύθυνες και διχαστικές φωνές», που πρέπει να απομονωθούν. Η παρέμβαση αυτή του λέσβιου δημοσιογράφου δεν είναι άσχετη από το διαφαινόμενο ενδιαφέρον του για υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, γι αυτό και το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει και τις παρεμβάσεις του , αλλά και τις επισκέψεις του στο νησί. Στη δήλωσή του την επομένη του συλλαλητηρίου, αλλά και ανήμερα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, σημειώνει:  

«Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης κάποιοι προσπαθούν να ευτελίσουν τα προβλήματα των νησιών του Β. Αιγαίου . Οι ανεύθυνες, διχαστικές και ακραίες φωνές αναπαράγουν τα προβλήματα. Αυτοί που παίζουν με την αγωνία των συμπολιτών μας πρέπει να απομονωθούν.» Και καταλήγει στη λιτή , αλλά αιχμηρή , από κάθε άποψη παρέμβασή του, επισημαίνοντας ότι « Το Β. Αιγαίο δεν έχει σχέση με ακραίες πολιτικές!»  

Το αξιοπρόσεκτο της δήλωσης Μαλέλη είναι ότι οι αιχμές της δήλωσής του δεν απευθύνονται μόνο στα πρόσωπα της περιφερειακής αρχής, αλλά και όλους εκείνους τους συνδιοργανωτές του συλλαλητηρίου που κατά την άποψή του λειτουργούν «ανεύθυνα και διχαστικά». Μένει πάντως να δούμε αν το ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας του λέσβιου δημοσιογράφου, τελικά θα εξελιχθεί και σε υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της περιφερειακής αρχής, όπως θέλουν έγκυρες πληροφορίες. Αναμένουμε! 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey