Δεν χρειάζεται η zewa για να κάνει την διαφορά

08/08/2022 - 08:30

Μετά από 9 και πλέον ώρες κατά την διάρκεια της απολογίας της πολύκροτης υπόθεσης με τον 53χρονο αστυνομικό που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης κατά τις οποίες αναμέναμε έξω από τα δικαστήρια, νιώσαμε -όπως είναι φυσικό και ανθρώπινο- την ανάγκη να επισκεφτούμε την τουαλέτα των δικαστηρίων Μυτιλήνης.

Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε χαρτί υγείας για δείγμα, πουθενά, σε καμία τουαλέτα ούτε ανδρών, ούτε γυναικών. Σημειωτέον ότι συνεργείο καθαρισμού προηγουμένως είχε επιμεληθεί τον καθαρισμό και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις μαζί με τον καθαρισμό εξοπλίζεται και ο χώρος για να είναι απολύτως λειτουργικός, όπως πχ συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε πλοία, νοσοκομεία κλπ.

Βέβαια σε μία γυναικεία τσάντα πάντα θα βρεθούνε χαρτομάντιλα, η μωρομάντιλα για να καλύψουν το κενό του ρολού υγείας. Ωστόσο είναι απορίας άξιο πως σε έναν τέτοιο χώρο, όπου κόσμος δουλεύει για ώρες, να απουσιάζει από τις τουαλέτες - που βρίσκονται προς εξυπηρέτηση του κόσμου αυτού - το βασικό αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από το χαρτί υγείας. Άλλωστε ποιος θα χρησιμοποιήσει ένα χώρο που προσφέρεται για μια βασική λειτουργική ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού όταν δεν υπάρχει το αντικείμενο εκείνο που θεωρείται απαραίτητο για να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς αυτή η ανάγκη.  

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η απουσία ρολού υγείας από τις τουαλέτες απλώς ήταν μια σύμπτωση.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey