Κι ύστερα θέλουμε και τουρισμό

Ατζγκαναριό!

23/06/2020 - 15:43 Ενημερώθηκε 23/06/2020 - 15:49

Ως πότε η Δημοτική Αρχή θα ανέχεται φαινόμενα βάναυσης υποβάθμισης της εικόνας της πόλης;

Έχουμε γίνει κουραστικοί να στηλιτεύουμε την άθλια εικόνα στο παρκινγκ και στο εμπορικό λιμάνι της πόλης που τελεί υπό κατάληψη μέρα και νύχτα από πολυπληθείς ομάδες …Ρομά (η πολιτική ορθότητα μας μάρανε)! Δυστυχώς φαίνεται ότι απευθυνόμαστε σε ώττα μη ακουόντων.  Οι …κατασκηνωτές  αυξάνονται και πληθύνονται, αφού προφανώς έχουμε συνεχώς νέες αφίξεις με τα πλοία της γραμμής. Είναι φανερό ότι πέφτει «σύρμα» ότι εδώ υπάρχει ξέφραγο αμπέλι, οπότε ελάτε κι άλλοι!

Κάποιο κύκλωμα του προμηθεύει έναντι ευτελούς τιμήματος, παροπλισμένα αυτοκίνητα – σαράβαλα που είναι υπό απόσυρση και που πλέον κυκλοφορούν παράνομα και ανασφάλιστα., κι όποιον πάρει ο Χάρος. Παιδιά ξυπόλητα ή ημίγυμνα κυκλοφορούν μπροστά στα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά δασκαλεμένα να ζητιανεύουν, Κουβέρτες και υπάρχοντα απλωμένα παντού. Και βέβαια  οι «φυσικές ανάγκες» εκτελούνται στο ύπαιθρο υπό τα βλέμματα των περαστικών.

Και φυσικά  το καθεστώς ασυδοσίας αποθρασύνει. Έτσι σιγά – σιγά εκτός από το παρκινγκ υπάρχει επέκταση του …κατασκηνωτικού τουρισμού  και προς τα γειτονικά πάρκα και πρασιές. Οι εικόνες είναι χθεσινές από τον αρχαιολογικό χώρο στο Μακρύ – Γιαλό με κουβέρτες σε μπόγους και παλιοσίδερα πεταμένα στη διάρκεια της ημέρας που περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους τη νύχτα για να τα χρησιμοποιήσουν.

Ως πότε; Θα φιλοτιμηθεί κανείς έστω να μας απαντήσει;

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey