Τριήμερο έκθεσης ανταλλαγής βιβλίου

07/06/2017 - 17:02

Με σκοπό κανένα βιβλίο να μη μένει ξεχασμένο ή να πετιέται, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου που υπάγεται σε αυτήν διοργανώνουν ένα τριήμερο έκθεσης και ανταλλαγής βιβλίων με τίτλο «Ανακύκλωση Βιβλίου».

Από τις 16 έως και τις 18 Ιουνίου, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν τα βιβλία που δεν χρειάζονται ή να τα ανταλλάξουν -με αναλογία δύο προς ένα- με αυτά που θα τους ενδιέφερε να διαβάσουν. Επίσης, τις ημέρες αυτές και με την εθελοντική επιμέλεια της Βάλιας Μπαρμπατιώτη θα πραγματοποιηθούν μικρής διάρκειας ομιλίες από καλεσμένους με θέμα την αξία του βιβλίου και τη σημασία της ανταλλαγής. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι είναι οι συγγραφείς Μακρυδάκης Ιωάννης, Ζαφειρίου Κωνσταντίνος, Τυρίκος Γεώργιος και Φραγκούλη Φωτεινή. Κατά το τέλος του τριημέρου, όσα βιβλία παραμείνουν θα δωριστούν σε βιβλιοθήκες του Δήμου Λέσβου με σκοπό την ενίσχυσή τους καθώς επίσης και σε διάφορες βιβλιοθήκες που υπάρχουν στα χωριά και τις διαχειρίζονται Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Το πρόγραμμα του τριημέρου διαμορφώνεται ως εξής:

- Παρασκευή 16/6 στις 7 μ.μ.: Έναρξη της έκθεσης και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις των συγγραφέων Φ. Φραγκούλη και Γ. Μακρυδάκη.

- Σάββατο 17/6: Έκθεση και ανταλλαγή κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00.

- Κυριακή 18/6: Έκθεση και ανταλλαγή κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00 και παρεμβάσεις των συγγραφέων Κ. Ζαφειρίου, Γ. Τυρίκου και Ζ. Αϊναλή.

 

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey