Εκεί θα δώσει το χρηματικό έπαθλο του βραβείου του, ο Σπύρος Γαληνός

11/01/2017 - 17:16

“Το βραβείο αυτό ανήκει στους πολίτες της Λέσβου, οι οποίοι στάθηκαν υποδειγματικά και συντάραξαν όλο τον κόσμο με την αλληλεγγύη τους σε όλη τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης. Οι κάτοικοι της Λέσβου έκαναν ξανά περήφανους όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και θα παραλάβω εκ μέρους τους αυτή την τιμητική διάκριση και ευχαριστώ πολύ το συμβούλιο του ιδρύματος που επέλεξε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τους Λέσβιους πολίτες.

Σχετικά με το τιμητικό βραβείο του ιδρύματος Ούλωφ Πάλμε, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, δήλωσε τα παρακάτω.

Το βραβείο αυτό ανήκει στους πολίτες της Λέσβου, οι οποίοι στάθηκαν υποδειγματικά και συντάραξαν όλο τον κόσμο με την αλληλεγγύη τους σε όλη τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης. Οι κάτοικοι της Λέσβου έκαναν ξανά περήφανους όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και θα παραλάβω εκ μέρους τους αυτή την τιμητική διάκριση και ευχαριστώ πολύ το συμβούλιο του ιδρύματος που επέλεξε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τους Λέσβιους πολίτες.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση από εκπροσώπους του ιδρύματος, το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο. Θέλω να σημειώσω ότι το σύνολο του χρηματικού ποσού, που συνοδεύει την διάκριση αυτή ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και θα διατεθεί γι’ αυτούς. Σε πρώτη φάση, θα καλυφθούν οι ζημιές που υπέστησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία οι βάρκες με τις οποίες οι ψαράδες της Συκαμιάς, Κώστας Πιντέρης και Θανάσης Μαρμαρινός, έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους και παιδιά.     

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey