Η Λέσβος τιμώμενη περιοχή

11ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία και ανάπτυξη»

03/11/2016 - 15:52

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, το ka-business.gr διοργανώνει το 11οπολυσυνέδριο «Καινοτομία και ανάπτυξη» στο ξενοδοχείο «Τhemet» της Θεσσαλονίκης από τις 10:30 έως τις 21:00. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τιμώμενη περιοχή τη Λέσβο.

 

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, το ka-business.gr διοργανώνει το 11οπολυσυνέδριο «Καινοτομία και ανάπτυξη» στο ξενοδοχείο «Τhemet» της Θεσσαλονίκης από τις 10:30 έως τις 21:00. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τιμώμενη περιοχή τη Λέσβο.

Το ka-business.gr βρέθηκε τον Ιούνιο 2016 με επιχειρηματίες και ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες του βορείου Αιγαίου, μέσα από τις εργασίες του 10ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και ανάπτυξη», που διοργάνωσε στο Επιμελητήριο της Λέσβου. Η συνέχεια θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, παρουσία μιας αντιπροσωπείας από το βόρειο Αιγαίο.

Η Λέσβος πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο brand name προβάλλοντας το ανθρώπινο πρόσωπό της. Αυτό θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων στις εργασίες του 11ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και ανάπτυξη» ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Λέσβου, Κωνσταντίνος Κατσαρός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς, και ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, Θράσος Καλογρίδης.

Όλοι οι ομιλητές από τη Λέσβο θα μιλήσουν στη θεματική ενότητα «Τουρισμός στο επίκεντρο της Ανάπτυξης». Στις ερωτήσεις του κοινού στην ίδια ενότητα θα απαντήσει ο πρόεδρος της «Επικοινωνίας Αιγαίου Α.Ε.», Παναγιώτης Μυριτζής.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τους ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν εν μέσω οικονομικής αλλά και ανθρωπιστικής κρίσης, πώς μπορεί να τους στηρίξει το νέο ΕΣΠΑ και τα σημερινά χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και να παρουσιάσει το νέο προφίλ επιχειρηματικότητας μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

- Τουρισμός: στο Επίκεντρο της Ανάπτυξης (Η Λέσβος θα είναι τιμώμενη περιοχή και θα βρεθεί αντιπροσωπεία φορέων στη Θεσσαλονίκη για τη διοργάνωση).

- Μεταφορές - Ενέργεια: Πηγή τόνωσης της επιχειρηματικότητας.

- ΕΣΠΑ: Δημιουργώντας καινοτομικές επιχειρήσεις - χρηματοδοτικά εργαλεία.

- Next generation: Δημιουργώντας το νέο επιχειρηματικό προφίλ.

- Έλληνες που καινοτομούν και επιχειρούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

- Βραβεύσεις Ελλήνων ομογενών για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Ελλάδας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey