ΙΟΥΝΙΟΣ 1990 Εγκαινιάζεται το Παλαιό Δημαρχείο

29/06/2016 - 14:06

Μετά από μια σειρά εργασιών, εγκαινιάζεται η επαναλειτουργία του Παλαιού Δημαρχείου από το μητροπολίτη Μυτιλήνης. Ήταν μια απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Πάλλη, έτσι ώστε η έδρα του Δήμου που για λειτουργικούς λόγους, είχε μετακομίσει στο γνωστό κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, να επανέλθει στον προηγούμενο φυσικό χώρο της, στο νεοκλασικό κτίριο της Προκυμαίας

Μετά από μια σειρά εργασιών, εγκαινιάζεται η επαναλειτουργία του Παλαιού Δημαρχείου από το μητροπολίτη Μυτιλήνης. Ήταν μια απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Πάλλη, έτσι ώστε η έδρα του Δήμου που για λειτουργικούς λόγους, είχε μετακομίσει στο γνωστό κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, να επανέλθει στον προηγούμενο φυσικό χώρο της, στο νεοκλασικό κτίριο της Προκυμαίας.

Ο δήμαρχος στην ομιλία του, αναφέρει ότι εκτός του ότι θα είναι πλέον η έδρα του εκάστοτε δημάρχου, στο κτίριο αυτό θα συνεδριάζει εφεξής το Δημοτικό Συμβούλιο. Στην τελετή παρέστησαν ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Σταμάτης Μηλίγγος, ο νομάρχης Λέσβου, Γιώργος Φωτεινόπουλος, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey