ΙΟΥΝΙΟΣ 1994 Προεκλογική περίοδος ευρωεκλογών 1994

22/06/2016 - 16:19

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο Μιλτιάδης Έβερτ, η Αριστερά στα δύο με ΚΚΕ και Συνασπισμό, με τη χώρα να βρίσκεται σε προεκλογικό ρυθμό ενόψει ευρωεκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, επισκέπτονται το νησί μας μια σειρά από πολιτικούς. Πιο γνωστό όνομα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος την περίοδο αυτή ήταν υπουργός Εσωτερικών.

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο Μιλτιάδης Έβερτ, η Αριστερά στα δύο με ΚΚΕ και Συνασπισμό, με τη χώρα να βρίσκεται σε προεκλογικό ρυθμό ενόψει ευρωεκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, επισκέπτονται το νησί μας μια σειρά από πολιτικούς.

Πιο γνωστό όνομα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος την περίοδο αυτή ήταν υπουργός Εσωτερικών. Εκφωνεί ομιλία στην προκυμαία Μυτιλήνης ενώ στη συνέχεια δόθηκε δεξίωση από τη ΝΕΛ και το Επιμελητήριο Λέσβου. Στις ομιλίες του αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης και στις παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Λέσβου. 

Για τον ίδιο λόγο έρχεται στη Λέσβο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πρόσφατα είχε αναλάβει πρόεδρος του Συνασπισμού μετά την παραίτηση της Μαρίας Δαμανάκη. Πραγματοποιεί επισκέψεις στη ΔΕΗ και το Νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ στην Αγιάσο εκφωνεί ομιλία. Στις ευρωεκλογές στο νομό Λέσβου το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 38,16%, η Ν.Δ. 28,50%, το ΚΚΕ 14,82%, η Πολιτική Άνοιξη 7,59% και ο Συνασπισμός 6,12%.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey