ΙΟΥΝΙΟΣ 1970 Αποχωρεί ο νομάρχης Κ. Δορκοφίκης

15/06/2016 - 14:19

Με την συμπλήρωση ακριβώς τριών χρόνων, αποχωρεί από τη Νομαρχία Λέσβου, ο πρώτος χουντικός νομάρχης Κώστας Δορκοφίκης. Είχε διοριστεί τον Ιούνιο του 1967 και κατά την τριετία κινήθηκε στο πλαίσιο της Χούντας, περιοδεύοντας στα χωριά του νησιού και προπαγανδίζοντας το έργο της …επανάστασης.

Με την συμπλήρωση ακριβώς τριών χρόνων, αποχωρεί από τη Νομαρχία Λέσβου, ο πρώτος χουντικός νομάρχης Κώστας Δορκοφίκης. Είχε διοριστεί τον Ιούνιο του 1967 και κατά την τριετία κινήθηκε στο πλαίσιο της Χούντας, περιοδεύοντας στα χωριά του νησιού και προπαγανδίζοντας το έργο της …επανάστασης. Πέραν τούτου είχε στείλει μια σειρά Λεσβίων στην εξορία, ανάμεσα τους και το δήμαρχο Μυτιλήνης, Απόστολο Αποστόλου.

Ο Κ. Δορκοφίκης προήχθη στη Νομαρχία Ευβοίας και αντικαταστάτης του διορίστηκε ο Φ. Καζάκης. Προς τιμήν της αναχώρησης του, το (διορισμένο) Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης, του παρέθεσε δεξίωση, ενώ ο αποχωρών νομάρχης στην ομιλία του εξέφρασε την «αισιοδοξία του για την επίτευξη των στόχων της επανάστασης». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey