Ευχαριστήριο Βουνάτσος

02/04/2014 - 20:00

Αγαπητοί φίλοι,

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια (12) έχουμε αναπτύξει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. 

Αγαπητοί φίλοι,

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια (12) έχουμε αναπτύξει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Μας τιμάτε με την προτίμησή σας και σας ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ασυναγώνιστες τιμές μας.
Από τις 02/09/2013 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου πρατηρίου μας στην περιοχή «ΚΟΥΦΟΠΕΤΡΑ ΑΛΥΦΑΝΤΩΝ». Μέχρι τις 27/03/2014 το δεύτερο πρατήριό μας εξυπηρέτησε 49.000 οχήματα. Θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για αυτήν την εντυπωσιακή ανταπόκριση. Πιστεύουμε ότι ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη σας κυρίως με τις τιμές μας, τις πλέον ανταγωνιστικές σε όλη την περιοχή.
Για λόγους που δεν αφορούν την επιχείρησή μας, η αρμόδια Δ/νση της Περ. Β. Αιγαίου διέκοψε τη λειτουργία του πρατηρίου μας.
Έχουμε ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας την επαναλειτουργία του πρατηρίου μας, βέβαιοι για την έκβαση της δίκης, στις 07/05/2014. Ανανεώνουμε τη συνάντησή μας, με τις ίδιες προϋποθέσεις αμοιβής, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Σας ενημερώνουμε τέλος ότι οι προσφορές για τους πελάτες μας του πρατηρίου της Κουφόπετρας ισχύουν ως έχουν για το πρατήριο του ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ.

Με εκτίμηση
Βουνάτσος Παναγιώτης

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey