Photoshop εθνοπατέρων

05/03/2013 - 14:45

Ο Στουρνάρας βγήκε στα Μ.Μ.Ε. και δήλωσε ότι γκρινιάζει συνεχώς η μάνα του γιατί μειώνεται κάθε μήνα η σύνταξή της. Δηλαδή με το Στουρνάρα τα έχει παρμένα, εκτός από την υπόλοιπη Ελλάδα, και η μάνα του, που είναι συνταξιούχος τού ΙΚΑ.

Για τη φουκαριάρα τη μάνα του
Ο Στουρνάρας βγήκε στα Μ.Μ.Ε. και δήλωσε ότι γκρινιάζει συνεχώς η μάνα του γιατί μειώνεται κάθε μήνα η σύνταξή της. Δηλαδή με το Στουρνάρα τα έχει παρμένα, εκτός από την υπόλοιπη Ελλάδα, και η μάνα του, που είναι συνταξιούχος τού ΙΚΑ. Αλλά και ο ίδιος, όπως λέει, βλέπει τα χρήματά του να μειώνονται από τότε που άφησε την καλοπληρωμένη δημιουργική λογιστική τού ΙΟΒΕ. Ένα ινστιτούτο που, όπως λένε ακόμη και οι καραμανλικοί βουλευτές τής Ν.Δ., είναι παράρτημα του ΣΕΒ.

«Προτίμησα να κόψουμε μισθούς για να έχουμε μισθούς, να κόψουμε συντάξεις για να έχουμε συντάξεις», εξήγησε. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Στουρνάρας έχει ιδέες. Έτσι και του δώσεις για τις ιδέες του ένα ευρώ, παίρνεις πίσω και ρέστα. Και εμείς ρωτάμε. Του είπε κανείς, τον πίεσε κανείς να αναλάβει το οικονομικό τιμόνι της χώρας; Ούτε καν εκλεγμένος δεν είναι. Πάντως, αν θέλει να τα παρατήσει, ας τα παρατήσει, όχι για μας, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα του, μήπως δει και αυτή κανένα ευρώ παραπάνω στη σύνταξή της.

Τα καμμένα χαρτιά, οι αδύναμοι κρίκοι και τα ορφανά
Να το θεωρείτε περίπου δεδομένο ότι η κυβέρνηση, εκτός του «καμμένου» πολιτικά Παπακωνσταντίνου, θα βάλει στο στόχαστρό της στο πλαίσιο επίδειξης της αποφασιστικότητάς της για τη διαφάνεια - λέμε τώρα - και άλλους πολιτικά «καμμένους» απόμαχους της πολιτικής ζωής. Ο επόμενος θα είναι ο Γιάννος Παπαντωνίου, που ολοένα και περισσότερο σφίγγει γύρω του ο κλοιός των οικονομικών ελέγχων. Ήδη θεωρείται αδύναμος κρίκος και θα κληθεί να δικαιολογήσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό της συζύγου του, Σ. Κουράκου, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Στην αρχή ο Γ. Παπαντωνίου είχε αρνηθεί την ύπαρξη του σχετικού λογαριασμού (όλοι το κάνουν αυτό), αλλά μετά το άλλαξε και υποστήριξε ότι η σύζυγός του τον είχε ανοίξει από κοινού με τον πρώτο σύζυγό της. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο πρώτος σύζυγος της Σ. Κουράκου ήταν ένας βιοπαλαιστής στα όρια της χρεωκοπίας, οπότε ήρθαμε πάλι στην αρχή και η έρευνα συνεχίζεται για τα δύο «ορφανά» εκατομμύρια. Υπάρχει η άποψη ότι πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Αυτό δεν ισχύει για τα μεγαλοστελέχη τού ΠΑΣΟΚ. Απεδείχθη ότι πίσω από κάθε μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, κρύβεται πάντα μια πολύ πλούσια γυναίκα. Όσο για το Γ. Παπαντωνίου, πολύ σύντομα δε θα έχει πού να κρυφτεί. Στη φυλακή δεν υπάρχουν κρυψώνες.

Το αριστερό άλλοθι και ο φερετζές
Ποιος θα το φανταζόταν επτά μήνες πριν ότι θα έκανε δηλώσεις ο Στουρνάρας και αντί να συμφωνούν μαζί του οι της Ν.Δ. Βορίδης και Μητσοτάκης, θα συμφωνούσε απόλυτα μαζί του ο συγκυβερνητικός εκπρόσωπος τύπου τής ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος (αυτός με το γράσο στο μαλλί). Την ώρα που οι νεοδημοκράτες διαφοροποιούνται και αντιδρούν στα λεγόμενα Στουρνάρα, το «αριστερό άλλοθι» αφήνει στην άκρη τις κόκκινες γραμμές και μας λέει πως ο υπουργός των Οικονομικών «είναι πολύ καλός, καθησυχαστικός για το ενδεχόμενο νέων φόρων και με απολύτως πειστικές απαντήσεις». Όλοι τους εκεί στη ΔΗΜΑΡ παρέα με το Στουρνάρα αμετανόητοι, φρουρούμενοι, μακριά από τον κόσμο, αναλύουν τον κόσμο των αγορών και τη λαιμαργία των μονοδρόμων τους. Τι να πεις πια για τη ΔΗΜΑΡ, απώλεσε και το φερετζέ.

ΥΓ. 1 Μιχάλης Καρχιμάκης: «Σύντροφοι, κάνατε το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ κιλότα.»
- Το χρώμα δε μας είπατε, κύριε.

ΥΓ. 2 Υπάρχουν και άλλες λίστες σαν τη λίστα Λαγκάρντ που θα βγουν σύντομα στη φόρα.
- Σα να λέμε λίστες σε λίστα αναμονής.

ΥΓ. 3 Αν μπορείτε μη γελάσετε.
300.000 ευρώ είναι η ετήσια αμοιβή της καγκελαρίου Μέρκελ, 485.000 του Νίκου Στραβελάκη.

ΥΓ. 4 Π. Κουκουλόπουλος: «Ναι, υπήρχε άλλος δρόμος. Αν ο Καραμανλής (...), αν το ΠΑΣΟΚ το 2001 (…), αν τότε στο Μάαστριχτ (…), αν το 1821 κάναμε κράτος (…)»
- Τελικά, για να καταλάβουμε και εμείς, για το μνημόνιο φταίει ο Κολοκοτρώνης ή ο Μαυρομιχάλης;

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey