FOLLOW US

Παντός καιρού

Το σεσηπός και όζον ελληνικό κουβέρνο

1.Τα πολιτικά σαπρόφυτα.

Τα σαπρόφυτα είναι μικρόβια που τρέφονται από οργανικές ουσίες που βρίσκονται σε αποσύνθεση.

Και ως πολιτικά σαπρόφυτα χαρακτηρίζονται άτομα που δεν έκαναν τίποτα το αξιόλογο στον πρότερο βίο τους και τα οποία εκμεταλλευόμενα την κατάσταση του εκφυλισμού και της αποσύνθεσης του κρατικού οργανισμού, εισέβαλαν και εγκαταστάθηκαν ως τα ύπατα αξιώματα της πολιτείας.

Και ένας εσμός γλιχομένων τα παχιά «πιλάφια» της εξουσίας, από συγγενείς, μέχρι τρίτου και τετάρτου βαθμού, από φίλους και παρατρεχάμενους και άλλους θαμώνες του κομματικού καφενείου που ακολουθεί τον «μεγάλο ηγέτη» κραδαίνοντας κοχλιάριον (κοινώς, κουτάλα), την οποίαν… γενναίως «βυθίζουσιν εις την χύτραν του προϋπολογισμού», όπως λέγει ο Εμμ. Ροΐδης.

Και συνωθούνται για να λάβουν το δικό τους «σιτηρέσιο» οι δημοσιογραφούντες ως διώκτες εργολαβικώς (κατά προτίμησιν) των συζύγων Μητσοτάκη και Στουρνάρα και ως σαπρόφυτα πάνω στον σεσηπότα κρατικό οργανισμό σταδιοδρομούν ενδόξως ως Γενικοί Γραμματείς Ενημέρωσης και Επικοινωνίας οι απόφοιτοι της… Σχολής των «τρολ»!

Και κάποιοι «παιδιόθεν φίλοι» του Ν. Παππά, των οποίων το ετήσιο εισόδημα των 5.000 ευρώ εκτοξεύεται στις 200.000, άμα τη εμφανίσει τους στην «πιάτσα» ως «άνθρωποι του Μαξίμου»! Ενώ ο επιφανής για την… αγραμματοσύνη του συμπότης του Αλ. Τσίπρα αναλαμβάνει τον «στρατηγικό σχεδιασμό» του υβρεολογίου κατά παντός αντιφρονούντος.

Και αυτά λαμβάνουν χώρα όταν 500.000 νέοι με πτυχία και διδακτορικά διπλώματα ξενιτεύονται για να βρουν εργασία και ενώ το υπερεκχειλίζον «ηθικό πλεονέκτημα» των κυβερνώντων… «τρέχει από τα μπατζάκια τους»!

2.Πρωθυπουργός του 1/5 του ελληνικού λαού!

Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας, δήλωναν ότι θα είναι πρωθυπουργοί όλων των Ελλήνων. Αυτός είναι ο μόνος που δηλώνει πρωθυπουργός του 1/5 των Ελλήνων. Είναι, πρωτίστως κομματάρχης (ως προς τα 4/5 του ελληνικού λαού) και δευτερευόντως πρωθυπουργός. Είναι απέναντι στην «ελίτ». Απέναντι στους διακρινόμενους στην «αριστεία». Καταστροφικά, απέναντι στη «Μεσαία Τάξη». Απέναντι στους «παλιούς». Απέναντι στους αντιτιθέμενους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Απέναντι στους διαφωνούντες με την απόλυση 10.000 κληρικών. Είναι ο πρωθυπουργός, μόνον, των…«προλεταρίων» (ποιος τη χάρη τους!).

Όλοι οι άλλοι κακώς υπάρχουν! Γι’ αυτό διακηρύσσει «ή αυτοί ή εμείς», ή «θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν».

Μπορεί, να στερεί την… τιμή από τα 4/5 του ελληνικού λαού να τους εκπροσωπεί ως πρωθυπουργός και να ενδιαφέρεται για την τύχη τους, ασκεί όμως την εξουσία του «λαϊκού δικαστή» εν ονόματι ολόκληρου του λαού και ιδιαιτέρως αρέσκεται να δικάζει και να καταδικάζει τελεσιδίκως τους πολιτικούς του αντιπάλους - και με ιδιαίτερο πάθος τις γυναίκες τους! Τον ακούσατε, πρόσφατα, πώς έβγαλε την απόφαση στη Βουλή και καταδίκασε -με συνοπτικές διαδικασίες- ακόμα και τον… Ριχάρδο, ενώ οι… «άτολμοι και αδαείς» δικαστές τον έκριναν αποφυλακιστέο!

Και δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που… «νοσφίζεται» -όπως έλεγε, κάποτε, ο Σαρτζετάκης- την δικαστική εξουσία από το βήμα της Βουλής. Δεν δίκασε και καταδίκασε ομαδικά τους πολιτικούς του αντιπάλους ως «αργυρώνητους» από την Novartis; Δεν δικάζει και καταδικάζει, κάθε φορά που τον… στριμώχνει ο Μητσοτάκης τη γυναίκα του την Μαρέβα;

Ως γνήσιος… επαναστάτης, ξαναζεί τη δόξα των «λαϊκών δικαστηρίων» της, πάλαι ποτέ, εμφυλιοπολεμικής Αριστεράς!

3.Και επιχείρηση-εγχείριση λοβοτομής από τη Θεσσαλονίκη.

Επιχειρεί, ματαίως, να κάνει λοβοτομή στα 4/5 των Ελλήνων, οι οποίοι δεν έχουν πάθει άνοια και επιμένουν να θυμούνται την πολιτεία Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, από την εποχή που ήταν στην Αντιπολίτευση και, ειδικότερα, από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, για να σώσει τον ελληνικό λαό από τα «κακά» μνημόνια και να τον… προικίσει με τα « καλά» Μνημόνια!

Είναι, είπε, ο μόνος βέρος δημοκράτης πρωθυπουργός, διότι, κατά την ομιλία του, ακούγονται και διαφορετικές φωνές. Και την ίδια στιγμή που ο μεγάλος «δημοκράτης» διακήρυσσε αυτά από το βήμα του «Παλέ Ντε Σπορ» της Θεσσαλονίκης οι «μπιστικοί» του έβγαζαν… «σηκωτόν» από την «μάνδρα», όπου διεξάγονταν ο «δημοκρατικός διάλογος», τον Έλληνα Μακεδόνα, που τόλμησε να διαφωνήσει… τραγουδιστά!

«Δεν θα επιτρέψουμε», είπε, «στους απατεώνες της πολιτικής, που λεηλάτησαν την πατρίδα μας, να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή»!

Όχι, δεν ομιλούσε ο Νεάντερταλ της πολιτικής, Πολάκης. Ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας που αποκαλούσε, ως στρατοδίκης της Χούντας, «απατεώνες» τους πολιτικούς του αντιπάλους!

Ήταν ο Αλ. Τσίπρας (ο… μόνος «άσπιλος και αμόλυντος» και βέρος πατριώτης!) ο οποίος θέλει να ξεχάσουμε ότι ήταν αυτός που χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά/Βενιζέλου, το 2014, και ο οποίος, σήμερα, ανερυθρίαστα, κατηγορεί ως συνοδοιπόρους της Χρυσής Αυγής τα 4/5 του ελληνικού λαού που αισθάνονται ντροπή για την ανιστόρητη συμφωνία που συνήψε με τους Σλαβομακεδόνες των Σκοπίων!

Ήταν ο πρωθυπουργεύων Αλ. Τσίπρας που θέλει να ξεχάσουμε ότι, εάν την μεγαλύτερη ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας έχουν τα δυο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυβέρνησαν τη χώρα, εξίσου μεγάλη ευθύνη φέρει ο ίδιος, διότι δεν άφησε τους ίδιους τους… «τρώσαντες να ιάσουν και τα τραύματα» που προκάλεσαν στη χώρα, οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει, τώρα, τις ευθύνες τους και είχαν τη θέληση, τη γνώση και την ικανότητα να επαναφέρουν στην κανονική της πορεία τη χώρα. Και είναι αυτός που ευθύνεται, διότι -ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε βγει από τα μνημόνια στο τέλος του 2015- βολοδέρνουμε ακόμα, μετά από τρία χρόνια, στο τέλμα που βύθισαν τη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τα παιδιάστικα «παίγνιά» τους. Και είναι αυτοί που υποθήκευσαν για 99 χρόνια ολόκληρη την δημόσια περιουσία -κάτι που κανείς πολιτικός, από αυτούς που αποκάλεσε «απατεώνες», από το βήμα της Θεσσαλονίκης- ούτε δέχτηκε να συζητήσει ούτε διανοήθηκε να πράξει!

Τσάμπα κόπος, λοιπόν, κύριε Τσίπρα! Με την «χειρουργική» Πολάκη δεν θα καταφέρετε να λοβοτομήσετε τον Ελληνικό λαό. Μετά το «χαρακίρι» που έκανε ο ελληνικός λαός ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, δυο φορές το 2015, έμαθε, πια, τι σημαίνει «Πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση».

Σας ευχαριστεί για το… μάθημα, αλλά δεν θα «ξαναπάρει»!

Υ.Γ. Ποιοι, άραγε, είναι εκείνοι, που σύμφωνα με τη δήλωση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, μετά την έκρηξη της βόμβας στον ΣΚΑΙ, «αφήνουν διαδρόμους, για να περνούν φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top