FOLLOW US

Παντός καιρού

Οι «Μαξιμαλιστές» της ψευτιάς

Σπιθαμιαίοι μικροπολιτικοί, απαίδευτοι και μικρόνοες, κοκορεύονται πως εκπροσωπούν το «Νέον» στην πολιτική και είναι πιο παλιοί κι από τις… λάσπες! Αντιγράφουν το πιο φαύλο και καταστροφικό παλαιοκομματικό παρελθόν, αποπνέοντας την πιο δυσώδη και ανυπόφορη κομματίλα, με τα ρουσφέτια και τις ψηφοθηρικές προεκλογικές παροχές τους. Συμπράττουν με τα πιο ρυπαρά έντυπα, για να πλήξουν με κατασκευασμένες κατηγορίες την εντιμότητα των πολιτικών τους αντιπάλων και με επικοινωνιακά τεχνάσματα επιχειρούν να παγιδεύσουν την Αντιπολίτευση σε πολιτικές που θα την διχάσουν εσωτερικά και θα την εκθέσουν απέναντι στον λαό.

Επισείουν τον κίνδυνο ότι θα ενσκήψει η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, με απολύσεις υπαλλήλων και με την επιβολή αυταρχικών μέτρων, όταν γίνει κυβέρνηση η Αξιωματική Αντιπολίτευση, παρ’ όλον ότι οι ίδιοι εφάρμοσαν, επαινούμενοι θερμά από τους Ευρωπαίους δανειστέ, τα πιο ακραία νεοφιλελεύθερα μέτρα του Γ’ Μνημονίου, το οποίο με δική τους, αποκλειστικά, ευθύνη επιβλήθηκε στη χώρα.

Εθισμένοι στην ψευδολογία και την γκεμπελική προπαγάνδα προσπαθούν να ενσπείρουν τον φόβο στους αφελείς πως όταν έλθουν οι «άλλοι» και αντικατασταθεί η… «φιλολαϊκή» κυβέρνηση του Γ’ Μνημονίου, με την υπερφορολόγηση και τα ισόβια υπερπλεονάσματα, τις μαζικές κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, θα εφαρμοστεί η πιο… σαδιστική αντιλαϊκή πολιτική με τη μείωση της «θανατηφόρας» φορολογίας, την εφαρμογή φιλοαναπτυξιακών μέτρων, την αναδιοργάνωση του κράτους και την αποκατάσταση της νομιμότητας και της κανονικότητας στη ζωή της χώρας!

Διαστρεβλώνουν τις προγραμματικές θέσεις της Αντιπολίτευσης για την ανάγκη της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης και παρά τις διαβεβαιώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς από το Δημόσιο και ότι, απλώς, θα αποσυμφορηθεί, σταδιακά, το υπερτροφικό κράτος με την εφαρμογή του μέτρου «πέντε συνταξιοδοτούνται, ένας καινούριος διορίζεται», προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους δημόσιους υπαλλήλους για επαπειλούμενες μαζικές… «εκκαθαρίσεις»!

Επικίνδυνος παλιμπαιδισμός

Μέχρι τώρα λέγαμε ότι η «εξουσία φθείρει και διαφθείρει». Στην περίπτωση της «Πρώτη φορά Αριστερής κυβέρνησης» εκτός από την φθορά και την διαφθορά που συντελέστηκαν με ρεκόρ ταχύτητας (αν λάβουμε υπόψη ότι στα κόμματα που κυβέρνησαν κατά την Μεταπολίτευση ανάλογα φαινόμενα χρειάστηκαν δεκαπλάσιο χρόνο για να… ευδοκιμήσουν), παρατηρούνται και επικίνδυνα φαινόμενα παλιμπαιδισμού!

Μέχρι τώρα ο πρωθυπουργεύων Αλ. Τσίπρας δήλωνε υπερήφανος για τις «μεγάλες κατακτήσεις» του: για την «Καθαρή έξοδο» που θα πραγματοποιηθεί το…2060 με την λήξη των υποχρεωτικών πλεονασμάτων! Για την θριαμβευτική «έξοδο στις αγορές» που αναβάλλεται για την επόμενη τετραετία του… Μητσοτάκη! Για «τον ιστορικό χωρισμό της εκκλησίας από το κράτος και την απόλυση από το δημόσιο 10.000 κληρικών», που παραπέμπεται στην… Δευτέρα Παρουσία! Για το «φιάσκο» της «συμφωνίας των Πρεσπών» και την λύση του «Μακεδονικού» ζητήματος, με την οποίαν -εκτός των άλλων- λύθηκε και το ζήτημα της διδασκαλίας της «Μακεδονικής Γλώσσας» στα «μειονοτικά» σχολεία των εν Ελλάδι «Σλαβομακεδόνων», όπως μας υποσχέθηκε ο σκοπιανός πρωθυπουργός!

Σε αυτές, λοιπόν, τις… «κατακτήσεις», πρέπει να συμπεριλάβουμε και την τελευταία… μεγαλειώδη «κατάκτηση» που κατήγαγε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, σε… διεθνές, μάλιστα, επίπεδο, όπως δήλωσε σε Ρώσο δημοσιογράφο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μόσχα. Θαυμάστε την: «Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός Ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση»!

Και ο επικίνδυνος για την διακυβέρνηση της χώρας πρωθυπουργικός παλιμπαιδισμός συνεχίζεται με το μήνυμα που εξέπεμψε προς την νεολαία ο Αλ. Τσίπρας, κατά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Παρά τα αποκαΐδια και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που αφήνουν πίσω τους, σε κάθε τέτοια επέτειο, οι ορδές των ντόπιων και αλλοδαπών τζιχαντιστών, εκείνο που κατάλαβε ο… «υπεύθυνος» πρωθυπουργός της χώρας είναι ότι «η νέα γενιά αγωνίζεται ενάντια στον ολοκληρωτισμό που επιδιώκει να βάλει την κοινωνία στο περιθώριο» (δεν διευκρίνισε, μόνον, για ποιον «ολοκληρωτισμό» αγωνίζεται η νέα γενιά, αυτόν που ονειρεύονται οι νεοσταλινικοί; Αυτόν που εκκολάπτεται στα Εξάρχεια ή αυτόν που κυβερνά στην Βενεζουέλα του «σύντροφου Μαδούρου»;)

Και ο πρωθυπουργός της …«λεβεντογέννας» χώρας που συνεχίζει όλο και περισσότερο να καταρρέει, από μέρα σε μέρα, ενθαρρύνει τη νεολαία που ανατράφηκε με τα… ευγενή ιδανικά της εκπαιδευτικής «μεταρρύθμισης» Γαβρόγλου και με το ηθικό πρότυπο Πολάκη, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον …ηρωικό αγώνα τους, ώσπου να μετατραπεί σε «κρανίου τόπο» ολόκληρη η χώρα: «γι’ αυτό εμείς» (οι οποίοι από αγωνιστές του 15μελούς μαθητικού Συμβουλίου και «καταληψίες» Γυμνασίου ευτυχήσαμε σήμερα να κατοικοεδρεύουμε στου Μαξίμου) «ποτέ δεν θα σας πούμε να σωπάσετε και να επιστρέψετε στο παιδικό σας δωμάτιο»!

Και ούτε, βέβαια, θα σας πούμε να επιστρέψετε στις σπουδές σας, γιατί αν μάθετε Γράμματα και ανοίξουν, κάποτε, τα μάτια σας, δεν θα ξαναγίνουν, ποτέ πια, σε αυτή τη χώρα οι «σκερβελέδες» κυβερνήτες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
Τελευταία τροποποίηση Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 16:39
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top