FOLLOW US

Σταράτες κουβέντες

Λίγα απ΄όλα

Φώτης Κουβέλης

Ήταν ο μοναδικός πολιτικός που είχα κατά κάποιο τρόπο προσωπική σχέση. Από τα χρόνια του Συνασπισμού, αργότερα στη ΔΗΜΑΡ, μέχρι την αποχώρηση του από την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.

Έκτοτε χώρισαν οι δρόμοι μας στην πολιτική. Ωστόσο δεν παύω να πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης είναι έντιμος άνθρωπος, σπουδαίος επιστήμων και επαγγελματίας αλλά αναποφάσιστος πολιτικός! Δεν είχες ανάγκη Φώτη Κουβέλη το υπουργιλίκι, που σε υποχρεώνει να συγκατοικήσεις με τον Καμμένο. Όταν μάλιστα το πόστο που ανέλαβες, προτάθηκε πρώτα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το αρνήθηκαν. Το μόνο που απομένει να πω είναι ότι λυπάμαι. Τέλος.

 

«Θέλω να ζήσω ελεύθερος χωρίς ταυτότητα πια»

Γνώρισα την πολιτική και τους πολιτικούς, ως ενεργός πολίτης, από κοντά και έχω απογοητευτεί σφόδρα. Τα «βαριά» ονόματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τα μελέτησα επαρκώς επί σειρά ετών ως μέλος του Συνασπισμού. Είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω μέλλον, μόνο απέραντο παρελθόν που δεν με καταδιώκει…

Απ’ τους παλαιούς πολιτικούς όλων των πολιτικών αποχρώσεων, δεν περιμένω δημιουργικό έργο γιατί δεν έχουν ικανότητες. Πιστεύω πάρα πολύ στα νέα παιδιά τα μορφωμένα, αγόρια και κορίτσια, τα οποία απογοητεύσαμε και σκόρπισαν στις εσχατιές της γης, να βρουν την τύχη τους. Από αυτά τα παιδιά ζητώ συγγνώμη ως πολίτης που δεν άσκησε κανένα κυβερνητικό αξίωμα.

Όσο για μένα, δεν επιθυμώ πια να είμαι μέλος κανενός κόμματος. Να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου, όση μου μένει, χωρίς κομματική ταυτότητα και θα ψηφίζω κατά συνείδηση. Συγγνώμη για τους αυθορμητισμούς.

 

Το ύψος της βροχής

Την προηγούμενη Πέμπτη το ύψος της βροχής ήταν 21 ίντσες και όχι 24, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε.

Σήμερα το βροχόμετρο δείχνει 23 ¼ ίντσες. Υπενθυμίζω ότι μετράμε μέχρι τέλος Μαρτίου.

 

Μπαλάφας, υπουργός ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μπαλάφας είναι υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2012 σε ραδιοφωνική συνέντευξη δήλωσε: «Όταν έρθουμε στην εξουσία θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες».

Δημοσιογράφος: «Καλά και την Τουρκία δεν την λογαριάζετε;»

Μπαλάφας: «Θα το ρισκάρουμε»!!!

Αυτοί μας κυβερνούν ανάδελφο έθνος, εμείς τους ψηφίσαμε και ο Θεός μαζί μας…

 

Δεν είστε διαφορετικοί κ. Τσίπρα

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης είπε κάποτε ότι «ο πατέρας μου αγαπά τη δημοσιότητα και η Τζάκυ Κένεντυ-Ωνάση τα χρήματα».

Φιλοχρήματη απεδείχθη η πάμπλουτη κ. Αντωνοπούλου και οι τρεις άλλοι εξωκοινοβουλευτικοί βουλευτές που έκαναν χρήση διάταξης που πέρασε λάθρα με το τρίτο μνημόνιο, και εισέπρατταν 1.000 ευρώ το μήνα για ενοίκιο.

Είστε λιγούρια κ. Τσίπρα όταν δικά σας παιδιά το 2016, πέρασαν λάθρα διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο για να δικαιούνται οι συνοδοί των υπουργών να διαμένουν σε πένταστερα ξενοδοχεία! Με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

 

Γιάννης Μουζάλας

Δεν ήταν κομματικά ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε έγινε. Χρόνια πριν ως γιατρός, έδειξε τα ανθρωπιστικά του αισθήματα στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» και θεράπευσε παιδιά και μεγάλους σε χώρες του τρίτου κόσμου.

Τον παρακάλεσε ο κ. πρωθυπουργός να αντικαταστήσει την κυρία Τασία που ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής διακρίθηκε για την απραξία της.

Δημιούργησε έργο ο Γιάννης Μουζάλας και ας γράφτηκε και ειπώθηκε κάθε επίκριση για το πρόσωπο του από τους ανυπόμονους και άλλους. Αλλά όταν φτιάχνεις υποδομές για να στεγάσεις πρόσφυγες πολέμου, μετανάστες και λαθρομετανάστες, για 5.000 άτομα και σε δεκαπέντε ημέρες έρχονται άλλοι 40.0000, το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται.

Για την καταγραφή και μεταφορά των ανθρώπων ενός κατώτερου Θεού στη χερσαία Ελλάδα, επιστροφή στην Τουρκία κλπ., αναζητήσατε την ανίκανη κυβέρνηση. Εγώ θα τον θυμάμαι τον κ. Μουζάλα και θα τον εκτιμώ. Περαστικά.

 

Το «Πιστεύω» της Εκκλησίας

Μερικά πράγματα, ποιήματα, ρητά, γενικές γνώσεις, τα επαναλαμβάνω κατά καιρούς για τους νέους αναγνώστες του «Εμπρός» που μας τιμούν. Λοιπόν, το «Πιστεύω» της Εκκλησίας μας, αποτελείται από 475 λέξεις και 890 γράμματα πλην του «Ψ». Επειδή από το «Ψ» προέρχεται η λέξη «Ψέμα» και το «Πιστεύω» δεν έπρεπε να «μολύνεται» από το συγκεκριμένο γράμμα! Αμήν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
Τελευταία τροποποίηση Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 14:37
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αμ δε! Ταγίπ Ερντογάν με απλές κουβέντες »
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top