FOLLOW US

Σταράτες κουβέντες

Καμώματα υπουργών
Το 1992 οι υπουργοί κ. Μωραΐτης και Κοσκινάς μοίρασαν στους αγρότες 500 εκατ. ευρώ. Το 2008 ο κ. Κοντός έδωσε 104 εκατ. ευρώ δανεικά και αγύριστα σε συνεταιρισμούς. Το 2009 ο κ. Χατζηγάκης μοίρασε 425 εκατ. ευρώ στους αγρότες για να αποσύρουν τα τρακτέρ από τους δρόμους...

Καμώματα υπουργών
Το 1992 οι υπουργοί κ. Μωραΐτης και Κοσκινάς μοίρασαν στους αγρότες 500 εκατ. ευρώ. Το 2008 ο κ. Κοντός έδωσε 104 εκατ. ευρώ δανεικά και αγύριστα σε συνεταιρισμούς. Το 2009 ο κ. Χατζηγάκης μοίρασε 425 εκατ. ευρώ στους αγρότες για να αποσύρουν τα τρακτέρ από τους δρόμους...

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά να επιστραφούν τα αχρεωστήτως ληφθέντα ποσά. Ο νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ διακηρύσσει πως όλα αυτά δε θα τα επιστρέψουν αυτοί που αδικαιολόγητα τα πήραν, αλλά θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι Έλληνες. Όλοι ανεξαιρέτως!
Και δε βρίσκεται ένας εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη εναντίον αυτών που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα.

Καμώματα υπουργών (2)
Η «Νέα Οδός», ανώνυμη εταιρεία, διεκδικεί από το ελληνικό δημόσιο 4,6 εκατ. ευρώ, γιατί ο αρμόδιος υπουργός κ. Χρήστος Σπίρτζης (πρώην ΠΑΣΟΚ), ενάντια σε νόμους, κανονισμούς, αποφάσεις στου ΣτΕ, επιτρέπει από παράδρομο που βρίσκεται κοντά στη Θήβα να μπαίνουν στην Εθνική Οδό χωρίς να πληρώνουν διόδια (!) οι ντόπιοι ως να ήταν το κράτος ιδιοκτησία της οικογένειάς τους.

Ειδικά ο κ. Σπίρτζης πρέπει κάποτε να λογοδοτήσει ενώπιον της Βουλής και της δικαιοσύνης.

Σπανάκι και πώς τρώγεται
Το σπανάκι το προτιμάμε για το σίδηρο και τις βιταμίνες του. Το σπανάκι δε θέλει τυρί, γιατί το ασβέστιο των γαλακτοκομικών εμποδίζει την απορρόφηση του σιδήρου. Το σπανάκι όμως θέλει λεμόνι, γιατί ο σίδηρος που περιέχει είναι μη αιμικός και δύσκολα απορροφάται από τον οργανισμό. Η βιταμίνη C που περιέχει το λεμόνι βοηθά στην καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό. Τέλος, το σπανάκι χρειάζεται ελαιόλαδο.

Ελαιόλαδο
Η οξύτητα κάνει τη διαφορά. Έχουμε τέσσερις τύπους ελαιολάδου ανάλογα με την οξύτητά του.
Αγουρέλαιο: Η οξύτητά του βρίσκεται χαμηλότερα από 0,5%.
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: Ο βαθμός οξύτητας δεν ξεπερνά το 1%.
Παρθένο ελαιόλαδο: Ο βαθμός οξύτητας φτάνει το 1,5%.
Αγνό ελαιόλαδο: Στην κατηγορία αυτή η οξύτητα μπορεί να φτάσει το 3,3%.

Ελαιόλαδο (2)
Το καλύτερο λάδι είναι το βιολογικό. Το βιολογικό λάδι προέρχεται από ελαιώνες που δε χρησιμοποιούν χημικά λιπάσματα, δε ραντίζουν τα ελαιόδεντρα και τα χόρτα με χημικά φάρμακα και αλέθουν τον ελαιόκαρπο σε ειδικά ελαιοτριβεία μόνο για βιολογικές ελιές.
Επιπλέον, πρέπει να ξέρετε ότι το έντονο φως και ο αέρας καταστρέφουν το λάδι, γι’ αυτό η αποθήκευση πρέπει να γίνεται σε σκιερό μέρος.

Δεν πρέπει να τηγανίζουμε δύο φορές με το ίδιο λάδι και είναι προτιμότερο να προσθέτουμε το ελαιόλαδο στο τέλος του μαγειρέματος για καλύτερη γεύση και υγεία.

Προνόμια των προέδρων της Βουλής
Κάθε πρώην πρόεδρος της Βουλής δικαιούται να διορίσει στο γραφείο του στο κτήριο του Κοινοβουλίου έξι (6) μετακλητούς υπαλλήλους. Επιπλέον, δικαιούται υλικοτεχνική υποδομή, κινητά τηλέφωνα, οδηγούς, κλητήρες, αυτοκίνητα, αστυνομικούς, δωρεάν εισιτήρια, ταχυδρομικά τέλη κ.λπ.

Μετρήστε πόσους τέως προέδρους της Βουλής έχουμε, πόσους πρώην πρωθυπουργούς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Αυτά και άλλα πολλά αγανάκτησαν τον απαίδευτο λαό και έφερε τον κ. Τσίπρα στην εξουσία για να εξυγιάνει το κράτος! Και οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ αποδείχτηκαν χειρότεροι, διορίζοντας τους φυγόστρατους Καρανίκηδες και Κορωνάκηδες, μετακλητούς υπαλλήλους κ.λπ.

Τι είναι η Κόλαση
Κόλαση είναι ένας τόπος όπου οι αστυνομικοί είναι Γερμανοί, οι μάγειροι Άγγλοι, οι παρασκευαστές μπίρας Γάλλοι, οι εραστές Ελβετοί και όλα είναι οργανωμένα από Ιταλούς και Έλληνες.

Οι συγγραφείς κατά Φρόυντ
Ο Φρόυντ είπε ότι οι συγγραφείς κινούνται από τρεις φιλοδοξίες, τη φήμη, το χρήμα και την αγάπη των γυναικών.

Το ξέρετε αυτό;
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ως ένθετο στην εφημερίδα «Το Βήμα», αναφέρει ότι ο τέως αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ, ο οποίος πολέμησε τους κατακτητές στο πλευρό του Ν. Ζέρβα, εξακολούθησε να οπλοφορεί και ως ιερωμένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σταράτες κουβέντες Σταράτες κουβέντες »
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top