Θεοχάρης - Αγγελοπούλου - Γκερέκου

12/09/2019 - 16:09

Α. Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης προέρχεται από μεταγραφή. Για πρώτη φορά εκλέχτηκε βουλευτής με το «Ποτάμι». Το 2016 όταν είδε ότι το «Ποτάμι» δεν έχει μέλλον έγινε ανεξάρτητος αλλά δεν επέστρεψε την βουλευτική έδρα από εκεί που την πήρε. Όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου προσχώρησε στη ΝΔ και ο αρχηγός της τον αντάμειψε κάνοντας τον υπουργό.

Β. Η κ. Δασκαλάκη, αργότερα έγινε Αγγελοπούλου, εκλέχτηκε βουλευτής με τη ΝΔ, ορίστηκε επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 ως Αγγελοπούλου! Ερωτοτρόπησε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα αυτή και τα παιδιά της και τον στήριξαν ποικιλοτρόπως, όπως και μεγάλο μέρος της οικονομική ελίτ. Ο κ. Πρωθυπουργός την όρισε επικεφαλής επιτροπής για τον εορτασμό το2021, των 200 χρόνων από την Ελληνική Εθνεγερσία.

Γ. Η Άντζελα Γκερέκου, η ωραία σύζυγος του κ. Τόλη Βοσκόπουλου. Πολιτικό τέκνο του Γεωργίου Παπανδρέου του μικρού, τη διόρισε ακόμα και υπουργό και από τότε έγινε γνωστή. Ο κ. Μητσοτάκης την τοποθέτησε πρόσφατα επικεφαλής του ΕΟΤ. Σιγά-σιγά κ. Πρωθυπουργέ γιατί τόσες μεταγραφές δεν θα μπορέσει να τις αφομοιώσει η παλιά ομάδα του κόμματος σας και θα έχετε προβλήματα! Δεν είναι δα και κελεπούρια…

Διαβάστε δυο βιβλία

  1. «Η τελευταία μπλόφα - Το παρασκήνιο του 2015, οι συγκρούσεις, το Πλαν Β΄» των Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού, εκδόσεις Παπαδόπουλος.
  2. «Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας» του Τιμ Μάρσαλ εκδόσεις Διόπτρα. Μόνον αυτά.

Συντάξεις

Τους τελευταίους μήνες έχουν εκδοθεί και καταβληθεί 226 συντάξεις με ποσά άνω των 3.000 ευρώ μηνιαίως. Οι συντάξεις αυτές αφορούν κυρίως δικηγόρους, συμβολαιογράφους, εργαζομένους στην ΔΕΗ, τραπεζικούς, εργαζομένους στον ΟΤΕ, υψηλόβαθμους δημοσιογράφους. Ο Νόμος Κατρούγκαλου και ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να φορολογήσουν τα υψηλά εισοδήματα και να περικόψουν τις μεγάλες συντάξεις των προνομιούχων επιτέθηκαν στα μεσαία εισοδήματα και τα ρήμαξαν. Οι «αριστεροί» της συμφοράς. Η εκδίκηση της μεσαίας τάξης τους έφερε στην αντιπολίτευση για να παραμείνουν για πολύ συρρικνούμενοι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Δήμαρχον Κύτελην

Ως δημότης του Δήμου Μυτιλήνης ικανοποιήθηκα για την συνεργασία σας με τον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου. Αφενός οι «απαιτήσεις» τους ήταν λογικές και δεν έχουν την αυτοδιοικητική δύναμη να εκβιάζουν καταστάσεις.

Την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών νομίζω ότι έπρεπε να την αναθέσετε σε πρόσωπο που επαγγελματικά να βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο. Ακόμα γνωστή είναι η κόντρα του κ. Γαληνού με τον κ. Τζιμή γι’ αυτό το πόστο.

Παρ’ όλα αυτά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών θα κριθεί από τα έργα του, όπως και εσείς. Το συγχωριανό μου ιατρό Σίμο Χαραλάμπους, κατά την γνώμη μου δεν τον αξιοποιήσατε όπως του έπρεπε! Έχει ικανότητες και είναι ηθικό στοιχείο.

Ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο

Από τους 180 βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ μόνο τρεις ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο. Η Φωτεινή Πιπιλή της ΝΔ και οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Καμίνης του ΚΙΝΑΛ. Όλοι οι υπόλοιποι ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο. Από το ΚΚΕ μόνο η Λιάνα Κανέλλη, ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο. Η νέα βουλή που προέκυψε από τις τελευταίες εθνικές εκλογές έχει τέσσερις πρώην πρωθυπουργούς βουλευτές. Τους Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Πικραμένο από τη ΝΔ και τον Γιώργο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ.

Πολιτικές σκέψεις

Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου και ήταν αρχηγικό κόμμα. Για να κερδίσει την εξουσία υποσχέθηκε πολλά και είπε αρκετά μεγάλα ψέματα. Δεν μπόρεσε ν’ αντέξει στο χρόνο. Από 45% επί των ημερών Παπανδρέου έφτασε σε ποσοστό κάτω του 10% επί αρχηγίας της κ. Γεννηματά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αρχηγικό κόμμα και δεν ξεπέρασε το 36,5% ποτέ. Για να ανέλθει στην εξουσία υποσχέθηκε τα πάντα και είπε αμέτρητα ψέματα. Παρόλα αυτά ο λαός τον πίστεψε γιατί προφανώς ήθελε ν’ ακούσει αυτά. Έκανε το δημοψήφισμα μπλοφάροντας για να εκβιάσει τους δανειστές και να ενδώσουν στις απαιτήσεις του. Δεν του βγήκε. Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι χρονικά πιο σύντομη από εκείνη του ΠΑΣΟΚ. Η χώρα χρειάζεται ένα νέο κεντρώο κόμμα με ευρωπαϊκές δομές. Οι άνθρωποι που θα το ιδρύσουν και θα το στηρίξουν υπάρχουν στη μεσαία τάξη.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey