Τα ολέθρια «αριστερά πρόσημα»

25/04/2018 - 16:46

Η τραγωδία της Ελλάδας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, ενόσω κάποιοι που «έπιασαν στασίδι» στου Μαξίμου νομίζουν πως κυβερνάν και ενόσω θα υπάρχουν κάποιοι ιθαγενείς που συνεχίζουν να τους πιστεύουν πως κυβερνάν.

Εξαθλιώνουν με την ασήκωτη φορολογία τους φορολογούμενους πολίτες και ύστερα με τα αιματοβαμμένα υπερπλεονάσματα χορηγούν επιδόματα πείνας στους ανέστιους και τους πένητες που δημιούργησαν! Έτσι οι «σταυρωτήδες» εμφανίζονται ως «φίλοι του λαού» και καλοί Σαμαρείτες, για να αλείψουν με λάδι τις πληγές αυτών που τους … «ζεμάτισαν»!

Και ενώ έχουν εγκαταλείψει ακόμα και την στρατιωτική άμυνα της χώρας, αφού ακόμα και για την εκπαίδευση των νέων πιλότων των πολεμικών αεροπλάνων δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες πιστώσεις. Και αφού δεν διαθέτουν τις πιστώσεις που χρειάζονται για να επισκευαστούν και να κινηθούν οι μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, ξοδεύουν, αβέρτα μπάνκα, τα χρήματα των φορολογουμένων, για να διορίζουν στο Δημόσιο τον κομματικό «κόκκινο στρατό» τους, τους εκατοντάδες Γραμματείς και τις χιλιάδες Μετακλητούς και Συμβασιούχους, προσδοκώντας πως έτσι θα παγιδεύσουν -για άλλη μια φορά- μερικές χιλιάδες αφελών και θα εξαγοράσουν την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές.

Και με την κατάσταση αυτή που έχουν δημιουργήσει στη χώρα με τα ιδεοληπτικά μυαλά τους, πώς να μην μας λοιδορούν οι «πασάδες» στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου και πώς να μην κάνουν πάρτι οι αποφυλακισμένοι ληστοσυμμορίτες του Παρασκευόπουλου; Και πώς να μην θρηνούμε, κάθε τόσο, νοικοκυραίους που έπεσαν, μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους, μαχόμενοι εναντίον αιμοσταγών δολοφόνων, οι οποίοι, χάρη στην στρατηγική βλακεία του Τόσκα έχουν μετατρέψει τη χώρα σε Φαρ Ουέστ και τη ζωή μας σε εφιάλτη;

Και ενώ έχουν… «μαγαρίσει» και το παρόν και το μέλλον, το δικό μας και των επιγενομένων, ενώ έχουν υπογράψει σύμφωνα πλήρους υποταγής, που δεν διανοήθηκαν οι προηγούμενοι… «Γερμανοτσολιάδες», περικοπές και φορολογικές επιβαρύνσεις για το 2019 και 2020, λιτότητα μέχρι το 2060. Και ενώ έχουν εκχωρήσει στους ξένους τη διαχείριση ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον λαό με την Τσιπρέικη μπαρούφα της «καθαρής εξόδου», τον Αύγουστο του 2018! (Ακόμα και ο Φίλης εξανέστη για την χονδροειδή κοροϊδία και κατήγγειλε την « λερωμένη» « καθαρή έξοδο» του Τσίπρα!).

Και εν τη μωρία τους, θριαμβολογούν επικαλούμενοι τους «επαίνους» των δανειστών Εταίρων μας, μη αντιλαμβανόμενοι ότι αυτοί οι έπαινοι στην πραγματικότητα αποτελούν την έκφραση βαριεστιμάρας και κόπωσης, γιατί επί τόσα χρόνια μας κουβαλάν στην… «καμπούρα» τους και ότι, επί το ειλικρινέστερον, οι έπαινοι μεταφράζονται σε «Άι σιχτίρ, πια» και «Από δω και πέρα, κόψτε τον λαιμό σας». «Και αφού δεν θέλετε την Πιστοληπτική Γραμμή που σας συμβουλεύει ο Στουρνάρας, γίνετε «Αναστενάρηδες» και μάθετε να χορεύετε πάνω στα αναμμένα κάρβουνα των Αγορών»!

Παρά τα τόσα δυσοίωνα, όμως, για τη χώρα μας, αλλά και το άδοξο τέλος που προοιωνίζεται, στις επερχόμενες εκλογές, για την «Πρώτη φορά Αριστερά», δεν χάθηκαν εντελώς οι ελπίδες στον δυσχείμερο τόπο: μια αχτίδα φωτός έλαμψε στο σκοτεινό στερέωμα των επιστημών: η «κατάκτηση» της περιπόθητης (Ακαδημαϊκής) «εξουσίας» συνετελέσθη, επιτέλους, από την Περιστέρα, σύντροφο του πρωθυπουργού μας! Από καθηγήτρια Πληροφορικής στο Δημοτικό Σχολείο, στέφθηκε, μετά δόξης και τιμής, καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο!

Της ευχόμαστε, γρήγορα, να «κατακτήσει» και την Ακαδημία Αθηνών!

- Γιατί όχι; Η μακαρίτισσα Έλενα Τσαουσέσκου που ανακηρύχτηκε «αντεπιστέλλον μέλος» της Ακαδημίας Αθηνών, στις 26 Μαρτίου του 1976, ήταν καλύτερη;

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey